Ervaringen

Samen voor goede zorg

Samen voor goede zorg

Als mantelzorger ben je van onschatbare waarde voor de maatschappij. Je biedt essentiële zorg aan familieleden of vrienden die te maken hebben met chronische ziektes, invaliditeit of beperkingen. In Nederland zijn er bijna vijf miljoen mantelzorgers zoals jij, en de behoefte aan extra ondersteuning is enorm. Want mantelzorger zijn, dat kan iedereen overkomen. Sterker nog, de kans is groot dat jij of iemand in je omgeving er vroeg of laat mee te maken krijgt. Mensen worden steeds ouder en de overheid stimuleert dat we zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Dit verhoogt de druk op mantelzorgers aanzienlijk.

Mantelzorg is anders dan vrijwilligerswerk. Het is vaak geen bewuste keuze en stoppen is meestal geen optie. Je zorgt langdurig voor een naaste die ziek is of extra hulp nodig heeft. Bij Thuisapotheek begrijpen we dit en daarom helpen we elke mantelzorger in Nederland door de zorgverlening te vereenvoudigen. Dit doen we door het aanvragen van medicatie voor jouw naasten makkelijker te maken.

Met de Thuisapotheek app kun je een mantelzorgoptie aan je account toevoegen, waardoor je toegang krijgt tot het account van je naaste. Zo kun je namens hen medicatie bestellen en in ontvangst nemen. De app biedt een duidelijk overzicht van zowel jouw eigen medicijnen als die van je naaste. Met slechts een paar klikken vraag je gemakkelijk nieuwe medicatie aan, die bezorgd kan worden op jouw adres of dat van je naaste. Een bezoek aan de apotheek is hierdoor niet meer nodig, wat veel tijd vrijmaakt voor kwalitatieve en prettige zorgverlening.

Wil je alles geregeld hebben rondom jouw medicijnen of die van een ander? Download dan nu gratis en vrijblijvend de Thuisapotheek app, beschikbaar voor iPhone en Android.