Nieuws

De Thuisapotheek App is vernieuwd!

De Thuisapotheek App is vernieuwd!

ūüď≤¬†De Thuisapotheek App update:

Naar aanleiding van de vele wensen en suggesties die wij van u hebben mogen ontvangen hebben wij onze app flink verbeterd. De Thuisapotheek app is nog gebruiksvriendelijker geworden en biedt u nieuwe mogelijkheden.  

Bekijk hieronder wat de vernieuwde Thuisapotheek-app u biedt:

We streven er iedere dag naar om het leven met (herhaal)medicatie¬†voor¬†onze gebruikers makkelijker te maken.¬†Dankzij de nieuwe update is onze¬†app nog gebruiksvriendelijker.¬†Wij vragen de recepten niet alleen op bij uw arts, maar voortaan kunt u uw recept ook zelf naar ons opsturen. Dit doet u via de upload¬†functie in de Thuisapotheek app. Kies of maak een foto van het recept dat u gekregen hebt van uw arts of specialist.¬†Bestel de medicijnen op het recept¬†direct met √©√©n druk op de knop.¬†En als deze medicijnen op zijn en u heeft weer nieuwe nodig, dan loopt de herhaalbestelling van deze medicijnen gelijk mee via onze herhaalservice.¬†Dus wij regelen¬†ook automatisch de herhaalrecepten voor de medicijnen waarvan u het recept met de app hebt ge√ľpload. Uiteraard¬†bezorgen wij uw¬†geneesmiddelen¬†gratis bij u thuis.

Naast de nieuwe uploadfunctie heeft u in de app een completer overzicht van leverdata en geneesmiddelenbestellingen. Hierdoor kunt u uw bestellingen makkelijker volgen en herhalen. U kunt ook eenvoudig eventuele wijzigingen doorgeven. Zo hoeft geen contact meer ons op te nemen via de mail of de telefoon. Via de app geeft u uw wijzigingen direct aan ons door en houdt u een compleet overzicht van uw eigen dossier. U ziet niets meer over het hoofd en ontvangt u altijd de gewenste geneesmiddelen en service.

Heeft u vragen of wilt u advies over uw medicijnen? Neem dan direct contact op met één van onze apothekers. De chatfunctie in de app is nog gebruiksvriendelijker waardoor u en deskundig geholpen wordt. Dus heeft u advies nodig of heeft u vragen over uw medicatie? Stuur direct een chatbericht naar één van onze apothekers via de Thuisapotheek App!

Nog niet overtuigd? Bekijk alle voordelen van de Thuisapotheek app hier.