Nieuws

De Thuisapotheek App is vernieuwd!

De Thuisapotheek App is vernieuwd!

📲 De Thuisapotheek App update:

Naar aanleiding van de vele wensen en suggesties die wij van u hebben mogen ontvangen hebben wij onze app flink verbeterd. De Thuisapotheek app is nog gebruiksvriendelijker geworden en biedt u nieuwe mogelijkheden.  

Bekijk hieronder wat de vernieuwde Thuisapotheek-app u biedt:

We streven er iedere dag naar om het leven met (herhaal)medicatie voor onze gebruikers makkelijker te maken. Dankzij de nieuwe update is onze app nog gebruiksvriendelijker. Wij vragen de recepten niet alleen op bij uw arts, maar voortaan kunt u uw recept ook zelf naar ons opsturen. Dit doet u via de upload functie in de Thuisapotheek app. Kies of maak een foto van het recept dat u gekregen hebt van uw arts of specialist. Bestel de medicijnen op het recept direct met één druk op de knop. En als deze medicijnen op zijn en u heeft weer nieuwe nodig, dan loopt de herhaalbestelling van deze medicijnen gelijk mee via onze herhaalservice. Dus wij regelen ook automatisch de herhaalrecepten voor de medicijnen waarvan u het recept met de app hebt geüpload. Uiteraard bezorgen wij uw geneesmiddelen gratis bij u thuis.

Naast de nieuwe uploadfunctie heeft u in de app een completer overzicht van leverdata en geneesmiddelenbestellingen. Hierdoor kunt u uw bestellingen makkelijker volgen en herhalen. U kunt ook eenvoudig eventuele wijzigingen doorgeven. Zo hoeft geen contact meer ons op te nemen via de mail of de telefoon. Via de app geeft u uw wijzigingen direct aan ons door en houdt u een compleet overzicht van uw eigen dossier. U ziet niets meer over het hoofd en ontvangt u altijd de gewenste geneesmiddelen en service.

Heeft u vragen of wilt u advies over uw medicijnenNeem dan direct contact op met één van onze apothekers. De chatfunctie in de app is nog gebruiksvriendelijker waardoor u en deskundig geholpen wordt. Dus heeft u advies nodig of heeft u vragen over uw medicatie? Stuur direct een chatbericht naar één van onze apothekers via de Thuisapotheek App!

Nog niet overtuigd? Bekijk alle voordelen van de Thuisapotheek app hier.