Helpt u mee onze dienstverlening verder te verbeteren? Klik hier voor het Patiënttevredenheidsonderzoek.
Wij stellen uw mening zeer op prijs.

Herhaalreceptenservice bij Thuisapotheek

‘In de wacht bij de herhaalreceptenlijn of met lege medicijndoosjes langs de apotheek: het aanvragen van een herhaalrecept is bij uitstek een handeling die prima digitaal kan’.1

Thuisapotheek neemt alle zorg(en) uit handen door ook uw herhaalmedicatie te regelen. De herhaalreceptenservice van Thuisapotheek zorgt ervoor dat u nooit meer een herhaalrecept hoeft op te vragen. Bovendien bent u er zeker van dat u altijd genoeg medicijnen in huis hebt. En dat kost u niets extra!

¹ Bron: digitalezorggids.nl

Hoe werkt de herhaalreceptenservice?

  1. U schrijft zich in via het inschrijfformulier en kiest een moment waarop u gebeld wordt door de Thuisapotheek.
  2. Wij bellen u voor een telefonische intake. Dit kan ook via videobellen en op het moment dat het u uitkomt.
  3. Wij bellen uw (huis)arts of specialist om het recept voor de herhaalmedicatie aan te vragen.
  4. Medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. U hoeft deze kosten dus niet voor te schieten.
  5. De medicijnen worden gratis bij u thuisbezorgd. U hoeft uw medicijnen niet op te halen.
  6. We volgen uw medicijngebruik nauwgezet.
  7. We houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd.
  8. Indien u dat wilt, voeren wij een zelfzorg-geneesmiddelencontrole voor u uit. Dit betekent dat wij u ook adviseren over vrij verkrijgbare middelen, zoals bijvoorbeeld een neusspray tegen verkoudheid, in combinatie met uw dagelijkse medicijnen.

Veilig en verstandig medicijngebruik

Thuisapotheek is gespecialiseerd in chronische medicatie. Onze apothekers kennen alle bijwerkingen. Gebruikt u verschillende medicijnen? We controleren zorgvuldig de combinaties en adviseren u over verstandig medicijngebruik. We kennen precies de mogelijke bijwerkingen van alle medicijnen en weten welke medicijncombinaties problemen op kunnen leveren. Daardoor bent u verzekerd van deskundige adviezen. Dat is veilig voor u en wij adviseren u graag.

Altijd op tijd

Wij houden uw voorraad zorgvuldig bij. We weten precies wanneer we contact moeten opnemen met uw huisarts of specialist om een nieuw herhaalrecept op te vragen. Zo kunnen we uw medicijnen altijd op tijd laten bezorgen. In heel Nederland, waar u maar wilt: thuis, op uw werk of een vakantieadres. Extra gemak!

Schrijf u direct in om uw medicijnen te bestellen.

Wilt u meer algemene informatie over herhaalmedicatie? Bezoek de website van de patiëntenfederatie, of bekijk onderstaand filmpje.

Top