een 4.2 van 5 sterren
De service en dienstverlening van Thuisapotheek scoort vier sterren in het Patiënttevredenheidsonderzoek 2022!

Uw mening telt

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Natuurlijk staat u als patiënt daarbij centraal. Uw mening is dan ook erg belangrijk voor ons. Heeft u een suggestie om onze service- en dienstverlening te verbeteren? Dan horen we dat graag van u.

U heeft een klacht, wat nu?

Vervelend dat u een klacht heeft. Wij vinden het belangrijk van u te horen als u niet tevreden bent. Bespreek de klacht dan met een van onze medewerkers of met de apotheker. Wij nemen een klacht altijd serieus en gaan direct aan de slag om uw klacht samen met u op te lossen. Komen we er samen niet uit, dan kunt u hier lezen wat u vervolgens kunt doen.

Vragen of klachten over de rekening?

Uw zorgverzekeraar is het aanspreekpunt wanneer u vragen of klachten heeft over de zorgnota die u van uw zorgverzekeraar hebt ontvangen. Dat geldt ook voor vragen of klachten over de kosten voor de farmaceutische zorg. U vindt de contactgegevens van uw zorgverzekeraar op uw zorgnota of op uw polisblad.

Afmelden

Gebruikt u geen chronische medicijnen meer of bent u onverhoopt toch niet tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten!

U kunt zich afmelden voor de service van Thuisapotheek.nl via e-mail of telefonisch via 085 – 732 5740. Uiteraard horen wij graag van u wat de reden is voor uw afmelding. Wij proberen onze dienstverlening namelijk continu te verbeteren.

Wordt u een nieuwe klant bij ons? We heten u van harte welkom! Door op deze link te klikken komt u in ons inschrijfformulier.

Top