een 4.2 van 5 sterren
De service en dienstverlening van Thuisapotheek scoort vier sterren in het Patiënttevredenheidsonderzoek 2022!

Nieuws

08-11-2021

Samenwerking Thuisapotheek en Leefstijldirect

Thuisapotheek is een samenwerking aangegaan met de artsen van Leefstijldirect. Via leefstijldirect.nu zijn huisartsen aangesloten waarmee u contact op kunt nemen voor een recept voor Saxenda.

Lees verder

03-09-2021

Thuisapotheek gaat samenwerken met Mediq op het gebied van levering medicatie voor insuline patiƫnten

De Thuisapotheek verwelkomt alle patiënten die vanaf 25 september 2021 hun vertrouwde insuline medicatie via de Thuisapotheek ontvangen.

Om de Insuline kwartaalservice naar een hoger niveau te kunnen brengen, heeft Mediq ervoor gekozen deze service bij Thuisapotheek onder te brengen. Thuisapotheek is een gecertificeerde online apotheek met persoonlijke aandacht, professionele medicatiebewaking en jarenlange ervaring in de zorgverlening.

Lees verder

09-08-2021

Thuisapotheek scoort een 8,6

De Thuisapotheek is trots op haar PREM Farmacie rapportscore van 8,6 in 2021. Deze is dus sinds 2020 gestegen met 0,3! De PREM staat voor Patient Reported Experience Measurement, en is een korte vragenlijst voor de patiënt die de ervaringen van het zorgproces meet.

 

Lees verder

02-04-2021

Nu ook corona zelftesten

Op 1 april 2021 hebben wij onze webshop thuistestapotheek.nl gelanceerd. Via onze webshop kunt u gemakkelijk en snel uw corona zelftest bestellen en deze dezelfde dag nog ontvangen.

Lees verder

02-04-2021

Coronasneltests vliegen weg bij Alkmaarse online apotheek

Primeur: Thuisapotheek bezorgt nog dezelfde dag in heel Nederland. Sinds gisteren zijn de eerste corona zelftesten verkrijgbaar in enkele apotheken in Nederland. De online Thuisapotheek uit Alkmaar levert de goedgekeurde zelftest direct door heel het land. Sinds gisteren vliegen de zelftesten weg.

Lees verder

08-01-2021

Goede voornemens om te stoppen met roken?

Wilt u uw kans op een succesvolle stoppoging vergroten? De combinatie van begeleiding én het gebruik van medicatie of een nicotinevervanger geeft de grootste kans op succes. Thuisapotheek biedt een ‘stoppen met roken’ programma aan dat u hierbij kan helpen. U kunt nu op recept uw stoppen met roken medicatie aanvragen, dit geldt voor alle verzekerden behalve Zilveren Kruis.  

Lees verder

04-09-2020

Tijdens coronacrisis veel online contact met apotheek

Ruim de helft van de Nederlanders is tijdens de coronapandemie meer gebruik gaan maken van eHealth. Met name telefonisch en via online herhaalrecepten hadden respondenten contact met de apotheek. Dat blijkt uit een peiling in het Consumentenpanel Gezondheidszorg van het Nivel.

Lees verder

04-08-2020

Een zorgeloze vakantie met de herhaalmedicatieservice van Thuisapotheek

Bent u op vakantie en heeft u nieuwe herhaalmedicatie nodig? Geen probleem, wij regelen het.

Lees verder

23-07-2020

Stijging voorschriften geneesmiddelen astma en COPD tijdens pandemie

Nivel onderzocht het voorschrijven van drie medicijngroepen bij luchtwegproblemen: geneesmiddelen voor COPD en astma, middelen bij hooikoorts en middelen bij verkoudheid¹.

Lees verder

07-07-2020

Let op uw medicijngebruik tijdens hitte

De zomerperiode is weer aangebroken! Wees met hitte extra alert op uw medicijngebruik. Sommige medicijnen hebben invloed op de regeling van de temperatuur in het lichaam. Dit is belangrijk om te weten. Uw apotheker en arts houden dit in de gaten. Soms is het nodig om tijdelijk de dosering van een medicijn aan te passen. Of zelfs (tijdelijk) te stoppen. Let op, doe dit nooit zonder te overleggen met uw apotheker of arts.

Lees verder

22-06-2020

Zorg verder digitaliseren

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat een grote groep zorgaanbieders en gebruikers met digitale zorg aan de slag is gegaan en ziet hier de voordelen van. Patiëntenfederatie Nederland schrijft in een brief aan de Tweede Kamer dat ze de digitalisering van de zorg willen doorpakken en niet terugkeren naar het oude.

Lees verder

11-06-2020

Thuisapotheek scoort een 8,3

De Thuisapotheek is trots op haar PREM Farmacie rapportscore van 8,3 in 2020. De PREM staat voor Patient Reported Experience Measurement, en is een korte vragenlijst voor de patiënt die de ervaringen van het zorgproces meet.

Lees verder

05-06-2020

Coronamaatregelen: uw medicijnen veilig en gratis thuisbezorgd

Teneinde het risico op besmetting en verspreiding van het coronavirus te verkleinen, adviseert het RIVM iedereen zo veel mogelijk thuis te blijven. Zeker als u ziekteverschijnselen hebt, verkouden bent, niest of hoest wordt een bezoek aan de apotheek afgeraden.

Lees verder

02-06-2020

Hooikoortsseizoen aangebroken!

Veel voorkomende symptomen van hooikoorts zijn: kriebelhoest, een loopneus, tranende ogen en niesbuien. Deze symptomen lijken op klachten die coronapatiënten ervaren. Dat kan voor verwarring zorgen. Daarom wordt er aangeraden om goed voorbereid te zijn op het hooikoortsseizoen en tijdig te starten met hooikoortsmedicatie.

Lees verder

12-05-2020

Wijzigingen beleid stoppen met roken

Tijdens de Corona crisis is door de zorgverzekeraars besloten dat de patiënt niet hoeft te tekenen op het Stoppen met Roken formulier, zodat arts nog steeds op afstand medicatie kan voorschrijven. De arts mag ook een recept opsturen met de code “SMR”, zodat dit tevens voor vergoeding in aanmerking komt.

Lees verder

Top