een 4.2 van 5 sterren
De service en dienstverlening van Thuisapotheek scoort vier sterren in het Patiënttevredenheidsonderzoek 2022!

Coronasneltests vliegen weg bij Alkmaarse online apotheek

02-04-2021

Primeur: Thuisapotheek bezorgt nog dezelfde dag in heel Nederland. Sinds gisteren zijn de eerste corona zelftesten verkrijgbaar in enkele apotheken in Nederland. De online Thuisapotheek uit Alkmaar levert de goedgekeurde zelftest direct door heel het land. Sinds gisteren vliegen de zelftesten weg.

Veel mensen willen voor de zekerheid controleren of ze wel gezond zijn, voordat ze met Pasen op bezoek gaan. Thuisapotheek heeft direct extra voorraad besteld om aan de hoge vraag te kunnen voldoen.
Gerard van de Weert, manager Thuisapotheek, “Als je geen symptomen hebt, maar toch graag wilt weten dat je niet besmettelijk bent, dan is de zelftest een betrouwbare, gemakkelijke en snelle oplossing.” Het staafje van de zelftest hoeft maar 2cm in de neus voor een betrouwbaar resultaat. Het is dus niet langer een pijnlijke aangelegenheid. Heb je wel symptomen, dan is het dringende advies om een PCR-test door de GGD te laten uitvoeren.

Sneller uit thuisquarantaine dankzij snelservice
Dankzij de samenwerking met Red je Pakketje biedt de Thuisapotheek een unieke snelservice. Consumenten die gebruikmaken van deze service kunnen zich een dag thuisquarantaine besparen. Bestellen consumenten voor 13:00 uur, dan worden de tests nog dezelfde avond geleverd.

Preventief testen door bedrijven
Ook voor bedrijven is de zelftest een handige oplossing. Het ministerie van VWS stimuleert het preventief testen op het coronavirus door bedrijven. Per preventieve test ontvangen bedrijven een tegemoetkoming van 20 euro. De tegemoetkoming geldt alleen voor werknemers die hun werk niet thuis kunnen verrichten. Preventief testen op de werkvloer kan vroegtijdig besmettingen helpen opsporen en uitbraaksituaties voorkomen. Bovendien kunnen bedrijven hun medewerkers een veiligere werkomgeving bieden door preventief te testen. Het ministerie adviseert werkgevers om de testen twee keer per week uit te voeren. 

Contact
Gerard van de Weert, manager Thuisapotheek, mobiel 06 22 68 08 18

Terug naar overzicht
Top