een 4.2 van 5 sterren
De service en dienstverlening van Thuisapotheek scoort vier sterren in het Patiënttevredenheidsonderzoek 2022!

Thuisapotheek gaat samenwerken met Mediq op het gebied van levering medicatie voor insuline patiƫnten

03-09-2021

De Thuisapotheek verwelkomt alle patiënten die vanaf 25 september 2021 hun vertrouwde insuline medicatie via de Thuisapotheek ontvangen.

Om de Insuline kwartaalservice naar een hoger niveau te kunnen brengen, heeft Mediq ervoor gekozen deze service bij Thuisapotheek onder te brengen. Thuisapotheek is een gecertificeerde online apotheek met persoonlijke aandacht, professionele medicatiebewaking en jarenlange ervaring in de zorgverlening.

Met deze samenwerking groeit het aantal patiënten die medicatie en hulpmiddelen via Thuisapotheek aan huis geleverd krijgt aanzienlijk. Een mooie stap naar een zorgzame en efficiënte toekomst.

Mediq en Thuisapotheek staan samen garant voor een naadloze overstap. Vanzelfsprekend met inachtneming van de privacyregels. Thuisapotheek is verantwoordelijk voor de verwerking van de medicatierecepten en de medicatiebewaking. Mediq blijft de hulpmiddelen en medicatie, voorzien van een Thuisapotheek patiëntsticker, in één levering thuis bezorgen.

Bent u patiënt bij Mediq Insuline kwartaalservice, dan verandert er niets voor u. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de Veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? De apothekersassistenten van Thuisapotheek staan u graag te woord.

 

Mediq nieuwsbericht: https://mediq.nl/nieuws/2021/verandering-in-medicatieverwerking-voor-insuline-kwartaalservice

Terug naar overzicht
Top