een 4.2 van 5 sterren
De service en dienstverlening van Thuisapotheek scoort vier sterren in het Patiënttevredenheidsonderzoek 2022!

Thuisapotheek scoort een 8,6

09-08-2021

De Thuisapotheek is trots op haar PREM Farmacie rapportscore van 8,6 in 2021. Deze is dus sinds 2020 gestegen met 0,3! De PREM staat voor Patient Reported Experience Measurement, en is een korte vragenlijst voor de patiënt die de ervaringen van het zorgproces meet.

 

De vragenlijst toetst ervaringsvragen, aanbevelingen en open vragen waarbij er complimenten en verbeterpunten kunnen worden gegeven. Zorgaanbieders die deelnemen aan een landelijke benchmark laten de dataverzameling uitvoeren met behulp van gecertificeerde meetorganisaties/systemen met onderzoek en dataverzameling in de scope. Een onderzoeksbureau voert de landelijke benchmarkanalyse uit. 

Uitkomsten

De Thuisapotheek krijgt in 2021 als gemiddelde rapportcijfer een 8,6 onder 106 respondenten. Het rapportcijfer is het algemene oordeel over de apotheek. Het gemiddelde van alle apotheken in 2021 is 8,4. De Netto Promotor Score (NPS) meet de waarschijnlijkheid waarmee cliënten de apotheek zouden aanbevelen bij bekenden. Een hogere NPS betekent dat er meer cliënten zijn die uw apotheek zouden aanbevelen. De NPS van Thuisapotheek is 50,9, het gemiddelde van alle apotheken in 2021 is 38,5.

Terug naar overzicht
Top