Ben jij een energieke HBO/WO-er die klaar is om je carrière te lanceren? Wil je graag waarde toevoegen aan een snel groeiende organisatie en tegelijkertijd veel leren in een dynamische omgeving? Dan is Thuisapotheek op zoek naar een gedreven:

Business Proces Engineer

32-40 uur per week

Over Thuisapotheek:

Thuisapotheek is een toonaangevende en snel groeiende organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de gezondheidszorg in Nederland. Als online apotheek verbinden we patiënten met hoogwaardige farmaceutische zorg en leveren we geneesmiddelen rechtstreeks aan huis. Onze focus ligt op het bieden van een uitstekende klantenservice en het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen om een naadloze ervaring te bieden aan onze klanten.

 

Functieomschrijving:

Als Business Proces Engineer bij Thuisapotheek krijg je de kans om een essentiële rol te spelen in het continu verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Je zult samenwerken met verschillende teams, waaronder logistiek, het team van apothekersassistentes, Finance en IT, om de efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen en de algehele klantervaring te optimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van bestaande processen, het identificeren van knelpunten en het ontwerpen en implementeren van innovatieve oplossingen. Als starter krijg je de juiste begeleiding en ondersteuning om snel te groeien in deze rol.

 

Verantwoordelijkheden:

· Analyseren en evalueren van bestaande bedrijfsprocessen om verbeteringsmogelijkheden te identificeren.

· Het monitoren van financiële en operationele prestatie-indicatoren en het rapporteren van de voortgang aan het management.

· Actief deelnemen aan projecten om nieuwe processen te ontwikkelen en projecten te implementeren.

· Aandragen en uitvoeren van mogelijkheden om het marktaandeel van Thuisapotheek te vergrote.

· Springt bij in de dagelijkse operatie wanneer nodig.

· Eind- verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de B-to-B processen.

 

Profiel:

· Je beschikt over een afgeronde HBO/WO-opleiding in een relevante studierichting, zoals Bedrijfskunde, Logistiek & Economie, Technische Bedrijfskunde, of vergelijkbaar. Verder ben je commercieel ingesteld.

· Als starter ben je gedreven om jezelf te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

· Je hebt een analytische geest en kunt complexe problemen gestructureerd aanpakken.

· Je bent bereid om ook periodiek mee te werken in het operationele logistieke proces. Dit in geval van onderbezetting maar ook om gevoel te krijgen bij de gehele (logistieke) keten.

· Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team.

· Affiniteit met de farmaceutische sector of ervaring in de gezondheidszorg is een pluspunt, evenals ervaring met PowerBI.

 

Wat bieden wij:

· Een uitdagende functie binnen een snelgroeiend bedrijf met veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei;

· Een inspirerende werkomgeving waarin jouw ideeën en inbreng gewaardeerd worden;

· Begeleiding en training om je snel up-to-speed te krijgen in je nieuwe rol;

· Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;

· Je werkt in een dynamisch team met enthousiaste collega’s in Alkmaar;

· Je krijgt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kunt een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van Thuisapotheek;

· Sporten met korting bij meer dan 3000 sportscholen;

· Vers fruit aanwezig op kantoor;

· Goede pensioenregeling waarbij de werkgever 2/3 van de premie betaalt;

· Je hebt 25 verlofdagen (o.b.v. 40 uur) 2 extra verlofdagen bij geen verzuim (16 uur per jaar).

 Deze functie is op locatie Alkmaar en thuiswerken is niet mogelijk.

Belangstelling? Heb jij de drive en ambitie om als Business Proces Engineer het verschil te maken bij Thuisapotheek? Mail je cv en motivatie naar solliciteren@pluripharm.nl. Voor extra informatie over de functie kun je contact opnemen met HR via telefoonnummer 072 762 0206. Meer informatie over Pluripharm vind je op www.pluripharm.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct