Word jij Logistiek Medewerker bij De Thuisapotheek?

(Op dit moment is deze vacature gesloten. Wel zijn we altijd opzoek naar enthousiaste mensen die ons team kunnen versterken. Voel je daarom vrij om een open sollicitatie te sturen.)

De Thuisapotheek is een landelijk opererende online apotheek die gespecialiseerd is in het afleveren van onder andere chronische herhaalmedicatie, waarbij onze patiënten afkomstig zijn uit het hele land. Hierbij vervult het leveren van veilige en hoogwaardige farmacotherapeutische patiëntenzorg een centrale rol. Onze patiënten bestellen vanuit huis en wij bezorgen de medicatie gratis door heel Nederland.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Je verricht logistieke werkzaamheden in de apotheek, zodat de apothekersassistenten zich zoveel mogelijk kunnen bezighouden met hun primaire werkzaamheden. In deze functie verpak je de medicijnen voor de klant, vul je de voorraad bij, bewaak je de betaling van niet vergoede zorgmedicatie en doseer je indien nodig medicatie conform het recept. Vanwege de groei die de Thuisapotheek doormaakt, zoeken we een collega die ons team komt versterken. Kortom: 

· Je ruimt bestellingen op en vul voorraad aan

· Je maakt de medicijnen klaar voor de bezorging

· Je verricht lichte administratieve werkzaamheden

Jij bent

· Stressbestendig

· Integer

· Accuraat

· Een harde werker

· Handig met verschillende computer systemen

Ons aanbod

· Een uitdagende, afwisselende en interessante plek in een mooi bedrijf met veel mogelijkheden

· Je werkt op onze locatie in Alkmaar, overdag tijdens de openingstijden van de apotheek

· Je krijgt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

· Sporten met korting bij meer dan 3000 sportscholen.

· Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Apotheken.

Belangstelling? Mail je sollicitatie naar solliciteren@pluripharm.nl of upload gemakkelijk je sollicitatiebrief hieronder in het inschrijfformulier. Voor extra informatie over de Thuisapotheek kijk je op https://www.thuisapotheek.nl/ en voor vragen over de functie kun je contact opnemen met C. Brugman (085 732 5740).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct