Slim geregeld

Thuisapotheek is een gecertificeerde onlineapotheek
die naast (herhaal)medicatie ook verschillende
programma’s aanbiedt. Bekijk hieronder of één van
onze programma’s u ergens mee kan helpen.

Herhaalmedicatie

Het aanvragen van een herhaalrecept is bij uitstek een handeling die prima digitaal kan.
Thuisapotheek neemt alle zorg(en) uit handen door uw complete herhaalmedicatie te regelen. De herhaalreceptenservice van Thuisapotheek zorgt ervoor dat u nooit meer een herhaalrecept hoeft op te vragen. Wij houden uw voorraad zorgvuldig bij en weten precies wanneer we contact moeten opnemen met uw huisarts of specialist om een nieuw herhaalrecept op te vragen. Zo bent u er zeker van dat u altijd genoeg medicijnen in huis hebt. En dat kost u niets extra!

Stoppen Met
Roken

Één keer per jaar wordt een stoppoging volledig vergoed en gaat het niet van uw eigen risico af. Meld u aan bij Thuisapotheek en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen met ons Stoppen Met Roken programma.

Gewichtsverlies programma

Thuisapotheek vindt het belangrijk dat u lekker in uw vel zit. Wij gaan graag samen met u voor een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Bekijk wat wij voor u kunnen doen met ons programma voor gewichtsverlies.

Inschrijven bij Thuisapotheek

Als u voor het eerst medicijnen bestelt bij Thuisapotheek, hebben wij een aantal gegevens van u nodig: uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Download de app en schrijf u gemakkelijk in voor de herhaalservice van Thuisapotheek. Lukt dit niet? Dan kunt u zich aanmelden via het onderstaande inschrijfformulier. Als u meerdere gezinsleden wilt inschrijven, moet u voor iedereen een eigen formulier invullen.

Extra informatie

Als u reeds medicijnen gebruikt, kunt u een actueel medicatieoverzicht van uw vorige apotheek naar ons opsturen of ons toestemming geven uw medicatiedossier bij uw vorige apotheek op te vragen. Indien u het LSP (www.volgjezorg.nl) bij de lokale apotheek heeft openstaan, dan kunnen wij uw dossier beveiligd digitaal opvragen.
Wanneer u uw gegevens in de toekomst wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij nieuw telefoonnummer, e-mailadres of verhuizing), horen we dat graag van u. Als u allergisch bent voor bepaalde geneesmiddelen of stoffen kunt u dit ook aan ons doorgeven door een bericht te sturen via de chat of mail.

Scan de QR code en download gratis de Thuisapotheek app

Maak het aanvragen en ontvangen van uw medicatie makkelijk en voordelig! Pak de smartphone waarop u de Thuisapotheek app wilt downloaden. Open de camera en scan de QR code. Klik op de link die naar voren komt zodat u doorverwezen wordt naar de App of Playstore. Maak een account aan en bestel uw medicijnen voortaan gemakkelijk online en wij zorgen ervoor dat u deze gratis thuisbezorgd krijgt. Meer weten over de Thuisapotheek app?

Bekijk hier alle voordelen en opties

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheek heeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdagbereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust enprivacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onzeapothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonderproblemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kangebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onzevolledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons in de chat.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. Als u spoed medicatie nodig heeft. Willen wij u verzoeken om met uw recept langs uw lokale apotheek te gaan. Dit om de medicatie direct af te kunnen halen.

Hoe werkt het?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U schrijft u gemakkelijk in via de Thuisapotheek app of via het inschrijfformulier op de site, en kiest een moment waarop u gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt uw nieuwe herhaalrecept voor u op bij uw arts. En de medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft u deze kosten dus niet voor te schieten en worden uw medicijnen gratis bij u thuisbezorgd.

We volgen uw medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze volledige service hier.