Altijd deskundig advies

Onze gecertificeerde apothekers staan elke werkdag voor u klaar.
We controleren zorgvuldig de combinaties en adviseren u over verstandig medicijngebruik.

Wat is
Thuisapotheek?

Thuisapotheek is de online apotheek die uw medicijnen gratis door heel Nederland bezorgt. Waar en wanneer het u uitkomt.

Met miljoenen medicijn gebruikers in Nederland, is het van belang dat iedereen voorzien wordt van de juiste deskundige informatie. Thuisapotheek is gespecialiseerd in chronische medicatie. Onze apothekers kennen alle bijwerkingen. Gebruikt u verschillende medicijnen? We controleren zorgvuldig de combinaties en adviseren u over verstandig medicijngebruik. We kennen precies de mogelijke bijwerkingen van alle medicijnen en weten welke medicijncombinaties problemen op kunnen leveren. Ook voor medicijnen zonder recept. Hierdoor bent u verzekerd van deskundige adviezen. Dat is veilig voor u en wij adviseren u graag.

Dus heeft u vragen over medicijnen of gezondheid? Stel deze gerust aan ons team van gecertificeerde apothekers. Dit kan de hele dag, ook zonder afspraak!

Onze apothekers

“Elke patiënt is anders en als apotheker vind ik persoonlijke aandacht heel belangrijk. Nadat u bij ons gemakkelijk uw online inschrijving regelt, zorgt ons team altijd voor een intake gesprek waarbij er aandachtig wordt geluisterd naar uw wensen en behoeften.”

E. Boers, apotheker

BIG-nummer: 19066326317

“Naast het bieden van extra gemak door landelijke bezorging geven wij u als apothekers telefonisch deskundig advies in de privacy en rust van uw eigen huis.”

S.F. Duman-Öztürk, apotheker

BIG-nummer: 59926466617

“Als apotheker zorg ik ervoor dat u naast een goede service en veel aandacht voor uw privacy, altijd de juiste hoeveelheid en sterkte medicijnen bezorgd krijgt.”

J. Luong, apotheker

BIG-nummer: 09927390017

Nog meer inzicht in uw medicatie

Download de Thuisapotheek app en bekijk uw actuele medicatieoverzicht. U krijgt een herinnering wanneer uw medicijnen bijna op zijn en wij sturen u nieuwe op wanneer u deze nodig heeft. Hierdoor zit u dus nooit zonder!

Veiligheid staat voorop

De apotheker valt onder WGBO medebehandelaar. Om deze reden controleert Thuisapotheek of uw medicijnen samen gebruikt kunnen worden. Daarnaast controleert wij of de geneesmiddelen gebruikt kunnen worden bij uw ziektebeeld(en). Dit heet medicatiebewaking. Wij houden uw voorraad zorgvuldig bij, en weten precies wanneer we contact moeten opnemen met uw huisarts of specialist om een nieuw herhaalrecept op te vragen. Zo kunnen we uw medicijnen altijd op tijd laten bezorgen. In heel Nederland, waar u maar wilt: thuis, op uw werk of een vakantieadres.

Stoppen
met roken

Volledig vergoed stoppen met roken vanuit uw basisverzekering? Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen met ons stoppen met roken programma.

Saxenda®

Thuisapotheek vindt het belangrijk dat u lekker in uw vel zit. Wij gaan graag samen met u voor een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen met ons Saxenda programma.

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheek heeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdag bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust en privacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kan gebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onze volledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons in de chat.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. Als u spoed medicatie nodig heeft. Willen wij u verzoeken om met uw recept langs uw lokale apotheek te gaan. Dit om de medicatie direct af te kunnen halen.

Hoe werkt het?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U schrijft u gemakkelijk in via de Thuisapotheek app of via het inschrijfformulier op de site, en kiest een moment waarop u gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt uw nieuwe herhaalrecept voor u op bij uw arts. En de medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft u deze kosten dus niet voor te schieten en worden uw medicijnen gratis bij u thuisbezorgd.

We volgen uw medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze volledige service hier.