Maak medicijnen bestellen gemakkelijker

Schrijf je in bij Thuisapotheek.

Thuisapotheek bezorgt je medicijnen snel en veilig thuis. Als online apotheek geven wij je persoonlijk en deskundig advies over je medicatie op het moment dat het jou uitkomt. Schrijf je nu in! Wij regelen de overstap voor je.

Schrijf je in

Over Thuisapotheek

Thuisapotheek is dé online apotheek die jouw medicijnen gratis door heel Nederland bezorgt. Waar en wanneer het jou uitkomt. Met miljoenen medicijn gebruikers in Nederland, is het van belang dat iedereen voorzien wordt van de juiste deskundige informatie. Onze apothekers en assistenten staan daarom iedere werkdag voor je klaar om je van deskundig en persoonlijk advies te voorzien! Profiteer van deze of al onze andere voordelen door je makkelijk in te schrijven via Thuisapotheek.nl of via de App!
Gratis bezorging van medicijnen door apotheek en online herhalen

Herhaalservice

Met onze herhaalservice houden we jouw medicatievoorraad nauwlettend in de gaten. Je krijgt inzicht in je medicatie en wordt tijdig geïnformeerd over wanneer het tijd is voor een nieuwe levering. Zo zorgen we ervoor dat je nooit zonder je belangrijke medicijnen zit.

Herhaalservice van bezorgen van medicijnen

Persoonlijk advies

Deskundige Zorg op Maat: Wij bieden persoonlijk advies over je medicijngebruik, comfortabel vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Heb je tussentijdse vragen? Onze apothekers staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen en te informeren.

Persoonlijk advies van onze apothekers

Flexibele bezorging

Waar en Wanneer Jij Wilt: Jouw medicatie wordt gratis bezorgd op de locatie die jij kiest - thuis, op je werk, of zelfs op je vakantieadres binnen Nederland. Wij zorgen voor een flexibele en handige levering die past bij jouw levensstijl

Thuisapotheek, jouw Online Apotheek

Maak het bestellen en ontvangen van medicijnen een stuk makkelijker.

Kies voor het gemak en de privacy van Thuisapotheek, waar je eenvoudig en zonder extra kosten je medicijnen online bestelt en thuis laat bezorgen. Onze apothekersassistenten staan iedere werkdag voor je klaar om via telefoon, e-mail of chat uitgebreide uitleg te geven over jouw medicatie. Kies voor de vrijheid om je vragen te stellen op een moment dat het jou uitkomt, in de rust en privacy van je eigen huis. Het regelen van recepten is ook geen probleem meer. Wij onderhouden het contact met je arts en zorgen ervoor dat alles vlot verloopt, zodat jij snel en gratis je medicijnen in huis hebt. Maak gebruik van onze handige herhaalservice en ontvang automatisch een nieuwe voorraad medicijnen voordat je huidige voorraad opraakt. Ervaar het zelf!

Download de Thuisapotheek app of schrijf je in via onze site.

Veiligheid staat voorop

Bij Thuisapotheek nemen we de veiligheid van receptplichtige medicatie uiterst serieus. Net als een traditionele apotheek, controleren wij grondig of de medicatie veilig is voor jouw specifieke situatie. We controleren of het medicijn past bij jouw aandoening en andere medicijnen die je gebruikt. Als expert in chronische medicatie, bieden wij betrouwbare en praktische informatie over het gebruik van je medicijn, de snelheid van werking en de bijwerkingen die je kunt verwachten. Dit is essentieel voor patiënten die langdurige medicatie nodig hebben voor chronische aandoeningen. Heb je vragen over je chronische medicatie of wil je advies over veilig medicijngebruik? Ons team staat klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of chat. Bij Thuisapotheek zorgen we ervoor dat je medicatie niet alleen effectief is, maar ook veilig en afgestemd op jouw persoonlijke gezondheidssituatie.

Onze apothekers

“Elke patiënt is anders en als apotheker vind ik persoonlijke aandacht heel belangrijk. Nadat u bij ons gemakkelijk uw online inschrijving regelt, zorgt ons team altijd voor een intake gesprek waarbij er aandachtig wordt geluisterd naar uw wensen en behoeften.”

E. Boers, apotheker

BIG-nummer: 19066326317

“Naast het bieden van extra gemak door landelijke bezorging geven wij u als apothekers telefonisch deskundig advies in de privacy en rust van uw eigen huis.”

S.F. Duman-Öztürk, apotheker

BIG-nummer: 59926466617

“Als apotheker zorg ik ervoor dat u naast een goede service en veel aandacht voor uw privacy, altijd de juiste hoeveelheid en sterkte medicijnen bezorgd krijgt.”

J. Luong, apotheker

BIG-nummer: 09927390017

Nog meer inzicht in je medicatie

Download de Thuisapotheek app en bekijk je actuele medicatieoverzicht. Je krijgt een herinnering wanneer je medicijnen bijna op zijn en wij sturen de nieuwe op wanneer jij deze nodig hebt. Hierdoor zit je dus nooit zonder!

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheek heeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdag bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust en privacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kan gebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onze volledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons in de chat.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. Als u spoed medicatie nodig heeft. Willen wij u verzoeken om met uw recept langs uw lokale apotheek te gaan. Dit om de medicatie direct af te kunnen halen.

Hoe werkt het?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U schrijft u gemakkelijk in via de Thuisapotheek app of via het inschrijfformulier op de site, en kiest een moment waarop u gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt uw nieuwe herhaalrecept voor u op bij uw arts. En de medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft u deze kosten dus niet voor te schieten en worden uw medicijnen gratis bij u thuisbezorgd.

We volgen uw medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze volledige service hier.