Succesvol Stoppen met Roken

Thuisapotheek, Jouw Partner in Rookvrij Leven

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven! Kies voor een gezonder leven en start vandaag nog met het stoppen-met-roken programma van Thuisapotheek. Jouw partner op weg naar een rookvrije toekomst.

Inschrijven

Waarom Thuisapotheek

Thuisapotheek is jouw partner op weg naar een rookvrije toekomst. We werken samen met stoppen met roken deskundige en dankzij onze afspraken met alle zorgverzekeraars bespaar je aanzienlijk - tot wel €200, de gemiddelde kosten van een stoppoging. Bovendien bespaar je natuurlijk extra door geen sigaretten meer te kopen.
Advies en medicijnen voor stoppen met roken door apotheek

Persoonlijk advies

Bij Thuisapotheek werken we samen met jou en onze stoppen met roken deskundigen aan een op maat gemaakt traject. Dit verhoogt aanzienlijk je kans om succesvol te stoppen met roken. Samen kiezen we de beste methodes en middelen die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie, waardoor je slagingskans nog groter wordt.

gemakkelijk medicijne bestellen voor stoppen met roken

Hulpmiddelen

Naast het aanbieden van nicotinevervangers, ondersteunen we je ook met specifieke stoppen met roken medicatie. Deze medicijnen helpen de behoefte aan een sigaret te verminderen, waardoor het stoppen met roken makkelijker wordt en je meer kans hebt op een rookvrij leven.

Gratis stoppen met roken bij Thuisapotheek

100% Vergoed

Via Thuisapotheek worden nicotinevervangers en stoppen met roken-medicatie eenmaal per kalenderjaar volledig vergoed vanuit het basispakket, mits je onder begeleiding stopt. Dit betekent geen eigen risico voor jou. Probeer het nu en ga voor een rookvrij leven met Thuisapotheek.

Gratis stoppen met roken?

Bij Thuisapotheek kun je gebruikmaken van het 'stoppen met roken' programma, vergoed door alle verzekeraars vanuit de basisverzekering. Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd om stoppen-met-roken medicatie en nicotinevervangende middelen te leveren. Dankzij deze afspraken worden zowel de medicatie als de eventuele gedragsmatige ondersteuning vergoed vanuit je basisverzekering. Voor deze professionele gedragsmatige ondersteuning regelen wij een afspraak voor je met gespecialiseerde bedrijven.

Om deel te nemen aan dit programma en toegang te krijgen tot de nicotinevervangende middelen of ondersteunende medicatie, moet jij of je huisarts eerst een recept naar ons sturen. Dit kan eenvoudig via ons online inschrijfformulier.

Inschrijven

De juiste begeleiding bij het stoppen met roken

Zoek je de juiste begeleiding bij het stoppen met roken? Thuisapotheek werkt samen met betrouwbare begeleiders en medici, waaronder het team van Leefstijl Direct. Leefstijldirect.nu bestaat uit enthousiaste specialisten die jouw gezondheid willen verbeteren met hun passie voor een gezonde leefstijl. Met professionele begeleiding vergroot je je kans op succes en krijg je de poging eenmaal per jaar volledig vergoed. Ontdek op leefstijldirect.nu hoe zij jou kunnen ondersteunen, of kies voor begeleiding door je huisarts of praktijkondersteuner en bestel je stoppen-met-roken-kuur via Thuisapotheek.

Een stoppen-met-roken-kuur kan je succeskans aanzienlijk vergroten. Combinaties van pleisters, zuigtabletten en/of kauwgom zijn vaak effectief. Voor medicatie heb je een voorschrift van je (huis)arts nodig.

Meer informatie

Aanmelden voor het Stoppen met Roken programma.

Het nieuwe jaar: het moment op te stoppen met roken

Dat roken niet goed voor u is, hoeven wij u waarschijnlijk niet te vertellen. Veel rokers willen wel stoppen, maar vinden niet het juiste moment of krijgen last van ontwenningsverschijnselen. Door uw oude gewoontes achter u te laten lukt het vaak wel! Dus doe mee aan misschien wel het gezondste goede voornemen en ga samen met Thuisapotheek voor een rook vrij leven door gratis mee te doen aan ons stoppen met roken programma.

Lees meer

Hoe het werkt

Zowel de medicijnkosten als eventuele gedragsmatige ondersteuning worden vergoed vanuit de basisverzekering. Om de nicotine vervangende middelen of ondersteunende medicatie te verkrijgen moet uw huisarts of begeleider eerst een recept naar ons toesturen. Dit kan via het inschrijfformulier of per e-mail, fax of per post. Uw huisarts dient gebruik te maken van het landelijk uniform aanvraagformulier stoppen met roken. Dit formulier geld voor ons als recept. Zodra wij dit formulier/recept hebben ontvangen volgt er een telefonisch intake gesprek met één van onze assistenten, waarbij ook de leveringsdatum ingepland zal worden. Tevens zullen wij zorg dragen voor de medicatiebegeleiding- en bewaking om zo een doeltreffend en veilig gebruik van de medicatie voor u te kunnen waarborgen. Dit omvat ook het opvragen van uw actuele medicatie dossier bij uw eigen apotheek.

Voor vragen kunt u het snelst terecht via de Live Chat. Onze apothekers zijn ook altijd telefonisch (tel: 085-7325740) of per e-mail (stoppenmetroken@thuisapotheek.nl) te bereiken. Ook kunt u kijken op de website van CZ, Menzis, VGZ en Anderzorg voor verdere informatie over stoppen met roken programma's. Naast het gebruik van medicatie of nicotinevervangers zijn veel rokers die willen stoppen gebaat bij ondersteuning door een (zorg)professional. Deze begeleiding bij het stoppen met roken is overigens vanuit zorgverzekeraars verplicht om de medicatie of nicotinevervangers vergoed te krijgen. Dankzij afspraken met de zorgverzekeraars is het vaak mogelijk hier kosteloos aan deel te nemen. Vul het aanmeldformulier hierboven in, en ga samen met Thuisapotheek voor een rook vrij leven.


U kunt ook zelf nicotinevervangende middelen bestellen.

Nicotinevervangende middelen kunt u ook snel en simpel aanschaffen via onze webshop. Voor bestellingen via de shop ontvangt u een factuur. Deze kunt u eventueel zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

Hoe anderen dit hebben ervaren

"Goede service! Binnen 3 dagen de juiste medicatie ontvangen en ben nu al meer dan een jaar gestopt, bedankt! 👌 "

Hendrik

"Voordelig en discreet. Ik heb meegedaan met stoptober en ben nog steeds van het roken af, echt top!"

Mara

"Vriendelijke service en snel geregeld. Mijn goede voornemen om te stoppen met roken is dit jaar eindelijk gelukt!"

Eline

"Geen gedoe met facturen opsturen naar mijn zorgverzekering. Ik kreeg alles tijdig geleverd en heb er zelf niet veel meer aan hoeven doen. Dat werkt motiverend, super bedankt 😊"

Nienke

"Na 20 jaar toch maar eens een poging gedaan. Inmiddels geen behoefte meer aan een sigaret door de juiste medicijnen van Thuisapotheek."

Teun

Ervaringen van anderen

“Toen ik hoorde dat ik vader werd. Voelde ik me verplicht om te stoppen met roken”.

Bekijk het verhaal van Martijn of van anderen die u voor gingen voor handige weetjes en tips!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheek heeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdag bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust en privacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kan gebruiken.

Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onze volledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons via de Live Chat.

Hoe snel kan ik starten?

Als wij uw inschrijving en de bijbehorende informatie voor 16.00 uur compleet hebben, verzenden wij uw bestelling de volgende werkdag. Zo kunt u dus meestal al na 1 werkdag starten.

Is mijn stoppoging helemaal gratis?

Uw zorgverzekeraar vergoedt 1 stoppoging per kalenderjaar. Voor de medicatie geldt als voorwaarde dat u al eerder een stoppoging met nicotinevervangende middelen hebt gedaan. Daarnaast is begeleiding van de stoppoging door een arts of coach een voorwaarde. U kiest zelf de vorm die het beste bij u past. Van persoonlijke coaching tot groepstrainingen, online of offline, zowel voor nicotinevervangende middelen als voor stoppen met roken-medicatie is de vergoeding 100% als u dit via Thuisapotheek besteld. U betaalt ook geen
bijdrage vanuit uw eigen risico.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. Als u spoed medicatie nodig heeft. Willen wij u verzoeken om met uw recept langs uw lokale apotheek te gaan. Dit om de medicatie direct af te kunnen halen.

Kan ik ook andere medicatie via Thuisapotheek ontvangen?

Ja, dat kan heel makkelijk. In Nederland bent u altijd vrij in het kiezen van uw apotheek. Maak uw profiel compleet tijdens het eerste uitgifte gesprek met één van onze apothekers. Zodat wij uw medicatie bewaken en in het vervolg gratis bij u thuisbezorgen.

Geef aan uw (huis)arts door dat u staat ingeschreven bij Thuisapotheek zodat wij uw recepten kunnen ontvangen. U hoeft voortaan niets te doen en ontvangt u uw medicijnen tijdig en gratis bij u thuis. Wilt u meer weten over onze (herhaal)medicatie service? Bekijk onze programma pagina voor meer informatie of stel uw vraag via de Live Chat of Whatsapp.