(Herhaal)medicatie snel en makkelijk thuis ontvangen?

Schrijf je in bij Thuisapotheek.

Thuisapotheek bezorgt je medicijnen snel en veilig thuis. Als online apotheek geven wij je persoonlijk en deskundig advies over je medicatie op het moment dat het jou uitkomt.


Schrijf je nu in! Wij regelen de overstap voor je.

Schrijf je in

Waarom Thuisapotheek

Thuisapotheek neemt alle zorg(en) uit handen door je (herhaal)medicatie te regelen. Bij ons kun je terecht voor alle medicatie. Gebruik je af en toe medicijnen? Dan bestel je deze gemakkelijk door het recept te uploaden via de app of onze site, of door de arts direct digitaal het recept naar Thuisapotheek te laten versturen. Wanneer je chronisch medicatie gebruikt, hebben wij voor jou onze herhaalservice, waarmee je er zeker van dat je je medicatie altijd tijdig en gratis ontvangt.
Gratis bezorging van medicijnen door apotheek

Gratis bezorging

Je medicatie wordt bezorgd waar jij dat wilt. Thuis, op je werk of op je vakantieadres in Nederland.

Herhaalservice van bezorgen van medicijnen

Herhaalservice

Wij bewaken jouw voorraad. Bij ons heb je inzicht in jouw medicatie en word je tijdig geïnformeerd over de mogelijkheid voor een nieuwe levering.

Persoonlijk advies van onze apothekers

Persoonlijk advies

We informeren je over je medicijngebruik in je vertrouwde omgeving. Ook voor tussentijdse vragen staan onze apothekers voor je klaar.

Meer tijd en energie voor de dingen die er echt toe doen?

Thuisapotheek maakt uw leven met medicijnen makkelijker

Thuisapotheek maakt jouw leven met medicijnen eenvoudiger. Wij begrijpen dat leven met een chronische aandoening zoals diabetes, reuma, astma of COPD uitdagend kan zijn. Het vraagt om aanpassingen in je dagelijkse routine. Daarom zetten wij ons in om patiënten die chronische medicatie nodig hebben optimaal te ondersteunen. We regelen jouw herhaalrecepten, bieden advies over jouw medicatie en zorgen ervoor dat deze altijd gratis en op tijd thuisbezorgd worden.

Met Thuisapotheek hoef je je geen zorgen meer te maken over het bestellen bij de apotheek. Je hoeft niet meer naar buiten om jouw medicatie op te halen, wat jou meer tijd en energie geeft voor de dingen die er echt toe doen. Je bent altijd verzekerd van een voldoende voorraad, wat het leven een stuk makkelijker maakt.

Maak het uzelf ook gemakkelijk en schrijf u in voor de herhaalservice van Thuisapotheek of download de Thuisapotheek app!

Inschrijven bij Thuisapotheek

Bij Thuisapotheek staat ons deskundige team altijd voor je klaar om je te voorzien van professioneel en persoonlijk advies over je medicatie. Als online apotheek begrijpen we het belang van toegankelijkheid en gemak. Alles geregeld in slechts 5 stappen.

Download de app of schrijf je in

Download de app of schrijf je in

Schrijf je gemakkelijk in via het onderstaande inschrijfformulier of download de app in de App of Playstore.

We bellen je voor een intake

We bellen je voor een intake

Nieuw bij Thuisapotheek? Onze apothekersassistent doet telefonisch een uitgebreide intake voor vragen en advies.

Herhaalservice

Herhaalservice

In geval van chronische medicatie, vragen wij voor jou het recept op bij je arts en leveren we iedere 3 maanden jouw medicatie thuis af.

Online bestellen

Online bestellen

Voor nieuwe medicatie kun je de arts het recept digitaal laten doorsturen naar Thuisapotheek of zelf het recept uploaden in de app.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

Na je inschrijving begeleiden we je in het gebruik van je medicatie en bezorgen het snel en gratis bij jou thuis. Goed geregeld!

Inschrijven bij Thuisapotheek

Extra informatie

Gebruik je al medicijnen? Stuur ons dan een actueel medicatieoverzicht van je vorige apotheek, of geef ons toestemming om je medicatiedossier op te vragen. Als je bij je lokale apotheek bent aangesloten op het LSP (www.volgjezorg.nl), kunnen wij je dossier veilig en digitaal inzien. Zo zorgen we voor een naadloze overgang en continuïteit in je medicatiebeheer
Wanneer je jouw gegevens in de toekomst wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij nieuw telefoonnummer, e-mailadres of verhuizing), horen we dat graag. Als je allergisch bent voor bepaalde geneesmiddelen of stoffen kun je dit ook aan ons doorgeven door een bericht te sturen via de chat of mail.

Aanvullende diensten

Afbeelding 1

Pil-Service

Onze specialisten beantwoorden al jouw vragen over anticonceptie en ondersteunen je bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen de aan jouw voorgeschreven pil automatisch bij je thuisbezorgen. Zo zorgen we ervoor dat je nooit zonder voorraad komt te zitten.

Bekijk meer
Afbeelding 2

Gewichtsverlies

Ga samen met Thuisapotheek voor een gezonde leefstijl. Schrijf je in voor het gewichtsverlies programma en ontvang medicijnen die je helpen bij het beheersen van eetlust. Dit combineren we met persoonlijke coaching voor betere resultaten.

Schrijf je in
Afbeelding 3

Stoppen Met Roken

Bij Thuisapotheek begrijpen we hoe uitdagend het kan zijn om te stoppen met roken. Daarom zijn we er om je te ondersteunen bij elke stap van deze belangrijke reis naar een rookvrij leven. Met onze hulp, advies en de juiste producten, vergroot je jouw succes.

Schrijf je in

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheek heeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdag bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust en privacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kan gebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onze volledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons via de Live Chat.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. Als u spoed medicatie nodig heeft. Willen wij u verzoeken om met uw recept langs uw lokale apotheek te gaan. Dit om de medicatie direct af te kunnen halen.

Hoe werkt het?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U schrijft u gemakkelijk in via de Thuisapotheek app of via het inschrijfformulier op de site, en kiest een moment waarop u gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt uw nieuwe herhaalrecept voor u op bij uw arts. En de medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft u deze kosten dus niet voor te schieten en worden uw medicijnen gratis bij u thuisbezorgd.

We volgen uw medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze volledige service hier.