Maak medicijnen bestellen gemakkelijker

Schrijf je in bij Thuisapotheek.

Thuisapotheek bezorgt je medicijnen snel en veilig thuis. Als online apotheek geven wij je persoonlijk en deskundig advies over je medicatie op het moment dat het jou uitkomt. Schrijf je nu in! Wij regelen de overstap voor je.

Inschrijven

Maak medicijnen bestellen gemakkelijker

Schrijf je in bij Thuisapotheek.

Thuisapotheek bezorgt je medicijnen snel en veilig thuis. Als online apotheek geven wij

je persoonlijk en deskundig advies over je medicatie op het moment dat het jou uitkomt.


Schrijf je nu in! Wij regelen de overstap voor je.

Download de app

Waarom Thuisapotheek

In Nederland ben jij vrij in het kiezen van apotheek en mag je bij verschillende apotheken ingeschreven staan. Met onze overstap service regelen wij de overstap en vragen we de benodigde recepten op van jouw arts. Thuisapotheek heeft contracten met alle zorgverzekeraars.
Gratis bezorging van medicijnen door apotheek

Gratis bezorging

Je medicatie wordt bezorgd waar jij dat wilt. Thuis, op je werk of op je vakantieadres in Nederland.

Herhaalservice van bezorgen van medicijnen

Herhaalservice

Wij bewaken jouw voorraad. Bij ons heb je inzicht in jouw medicatie en word je tijdig geïnformeerd over de mogelijkheid voor een nieuwe levering.

Persoonlijk advies van onze apothekers

Persoonlijk advies

We informeren je over je medicijngebruik in je vertrouwde omgeving. Ook voor tussentijdse vragen staan onze apothekers voor je klaar.

Bestel makkelijk medicijnen online via Thuisapotheek. De online apotheek van Nederland die medicijnen bestellen makkelijk maakt

Wie is Thuisapotheek

Thuisapotheek is een online apotheek, wat betekent dat we de medicijnen bij ons patiënten thuisbezorgen. Wij leveren alle voorgeschreven medicatie, zowel chronische medicatie als incidentele leveringen door heel Nederland. Onze gecertificeerde apotheek is gevestigd in Alkmaar waar ons team van ervaren apothekers en apothekersassistentes jouw medicijngebruik bewaakt en je professionele ondersteuning biedt. Je kunt je vragen aan ons stellen per mail, chat, app of telefonisch, op een moment dat het jou uitkomt. Bij Thuisapotheek staat jouw gezondheid voorop en maken we medicijnen bestellen én ontvangen een stuk makkelijker!

Ervaar het zelf en schrijf je gemakkelijk in via ons inschrijf formulier of download de Thuisapotheek App.

Aanvullende diensten

Afbeelding 1

Pil-Service

Onze specialisten beantwoorden al jouw vragen over anticonceptie en ondersteunen je bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen de aan jouw voorgeschreven pil automatisch bij je thuisbezorgen. Zo zorgen we ervoor dat je nooit zonder voorraad komt te zitten.

Meer informatie
Afbeelding 2

Gewichtsverlies

Ga samen met Thuisapotheek voor een gezonde leefstijl. Schrijf je in voor het gewichtsverlies programma en ontvang medicijnen die je helpen bij het beheersen van eetlust. Dit combineren we met persoonlijke coaching voor betere resultaten.

Meer informatie
Afbeelding 3

Stoppen Met Roken

Bij Thuisapotheek begrijpen we hoe uitdagend het kan zijn om te stoppen met roken. Daarom zijn we er om je te ondersteunen bij elke stap van deze belangrijke reis naar een rookvrij leven. Met onze hulp, advies en de juiste producten, vergroot je jouw succes.

Meer informatie
Telefoon

Meld je aan via de app!

Ervaar zelf hoe Thuisapotheek jouw leven met medicijnen makkelijker maakt door je in slechts vier stappen in te schrijven.

Icoon

Download de App

Download de Thuisapotheek app in de App Store of Google Playstore op je telefoon.

Icoon

Log in via DIGID

Aanmelden doe je gemakkelijk via DigiD. Dit is een veilige en betrouwbare manier van inloggen en zo weten wij zeker dat jij het echt bent.

Icoon

Plan een intakegesprek

Plan op het door jouw gekozen moment een intake met ons in. Onze apothekersassistent doet telefonisch een uitgebreide intake om je dossier compleet te kunnen maken.

Icoon

Bestel je medicijnen

Als je dossier is afgerond zie je in één oog opslag alle belangrijke informatie over je medicatie én bestel je voortaan je medicijnen binnen één minuut.

Niet zo'n fan van apps?

We snappen dat je niet overal een app voor wilt. Je kunt je daarom ook gemakkelijk inschrijven via ons inschrijfformulier. Zo hoef je je maar één keer in te schrijven en wij vragen de recepten op bij je arts.

Bij onze online apotheek is medicatie bestellen nog nooit zo eenvoudig geweest. Zonder gedoe, direct vanuit je eigen huis kun je recepten online opsturen en ervoor zorgen dat je medicijnen snel en veilig worden thuisbezorgd. Profiteer jij van al onze voordelen? Wij regelen de overstap voor je en bezorgen altijd tijdig én gratis jouw medicatie bij je thuis.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in via Thuisapotheek.nl

Afbeelding

Niet zo'n fan van apps?

We snappen dat je niet overal een app voor wilt. Je kunt je daarom ook gemakkelijk inschrijven via ons inschrijfformulier. Zo hoef je je maar één keer in te schrijven en wij vragen de recepten op bij je arts en profiteer jij van al onze voordelen!

Afbeelding

Ervaringen van anderen

Samen voor goede zorg

Samen voor goede zorg

Lees meer
Afvallen met medicatie. Het verhaal van José

Afvallen met medicatie. Het verhaal van José

Lees meer
De ervaring van Martijn over het Stoppen Met Roken programma

De ervaring van Martijn over het Stoppen Met Roken programma

Lees meer

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheek heeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdag bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust en privacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kan gebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onze volledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons via de Live Chat.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 13:00 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. U kunt zelf ook een bezorgafspraak inplannen via ons medicatie bestelformulier.

Hoe werkt het?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U schrijft u gemakkelijk in via de Thuisapotheek app of via het inschrijfformulier op de site, en kiest een moment waarop u gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt uw nieuwe herhaalrecept voor u op bij uw arts. En de medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft u deze kosten dus niet voor te schieten en worden uw medicijnen gratis bij u thuisbezorgd.

We volgen uw medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze volledige service hier.

Kan ik medicatie retour sturen?

Thuisapotheek heeft een inleverpunt voor niet-gebruikte medicatie en communiceert via het door u gekozen kanaal (Telefonisch, Mail, Live chat of Whatsapp) dat medicijnafval (Niet-gebruikte medicatie) kan worden ingeleverd.