Word jij waarnemend beherend apotheker bij Thuisapotheek?

Thuisapotheek is een landelijk opererende online apotheek die onder andere gespecialiseerd is in het landelijk afleveren van (chronische herhaal)medicatie, Stoppen met roken- en reizigersmedicatie en medicatie voor gewichtsafname. Hierbij vervult het leveren van veilige en hoogwaardige farmacotherapeutische patiëntenzorg een centrale rol. Als gecertificeerde apotheek conform de HKZ-norm Openbare Apotheken, de NEN en ISO 9001, streven wij uiteraard naar optimale kwaliteit en tevredenheid bij onze klanten. Onze geavanceerde robottechnologie van Pluripharm en onze klantgerichte thuisbezorgservice stellen ons in staat om efficiënt te werken, waardoor onze klant zich volledig kan richten op het verlenen van zorg. Wij bieden onze dienstverlening geheel digitaal aan via de Thuisapotheek App.

Vacature waarnemend beherend apotheker

Vanwege het aanstaande zwangerschapsverlof van onze beherend apotheker, zijn we op zoek naar een gedreven waarnemend beherend apotheker om voor een periode van minimaal 6 maanden deze functie te vervullen. Na de terugkeer van de apotheker is er de mogelijkheid om binnen ons bedrijf de functie van (project)apotheker voort te zetten.

Wat ga je doen?

In deze rol zorg je ervoor dat de dagelijkse receptverwerking en -afhandeling juist en op tijd plaats vindt. Je staat patiënten te woord, niet meer in de apotheek, maar via telefoon of digitale media. Je checkt alle medisch relevante informatie, zodat jij het passende advies en de aangewezen medicatie kan leveren. Je bent samen met de manager finance & operations verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de apotheek en je stuurt het team van apothekersassistenten en apothekers aan. Je bent farmaceutisch eindverantwoordelijk en neemt deel aan de diverse groei- en optimalisatietrajecten.

Je weet het team te enthousiasmeren, stimuleren en zorgt voor een optimale afhandeling van de receptafwikkeling voor de patiënt. Ook zet jij in voor het verder opbouwen/uitbouwen van de farmaceutische patiëntenzorg en vind je het leuk om in een dynamische, snelgroeiende omgeving te werken,

Wie ben je?

Naast een afgeronde opleiding tot apotheker, BIG registratie en uitdrukkelijke ervaring en feeling met de bedrijfsvoering van een apotheek vragen wij het volgende van jou;

· Minimaal 5 jaar relevante ervaring

· Je bent sociaal, communicatief sterk en beschikt over een commerciële instelling

· Daarnaast ben je proactief, zelfstandig en besluitvaardig

· Je hebt affiniteit met e-commerce en gelooft in de toekomst van online farmacie in combinatie met lokale farmacie

· Je staat qua farmaceutische deskundigheid stevig in je schoenen.

· Je hebt een bedrijfsmatige focus en brede aandacht voor relevante ontwikkelingen in het werkveld.

· Niet op zoek naar een vaste uitdaging? Het is ook mogelijk deze functie interim te vervullen.

Wat mag je van ons verwachten?

· Een uitdagende baan met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden

· Salaris conform CAO apothekers in dienstverband

· Een uitdagende en interessante rol in een groeiend en innovatief bedrijf

· Veel verantwoordelijkheid en vrijheid

· Alle kansen om jezelf te ontplooien en het verschil te maken als apotheker en een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en groei van Thuisapotheek.

Belangstelling? Upload je sollicitatiebrief en CV via het onderstaande formulier of mail deze naar solliciteren@pluripharm.nl. Kijk voor meer informatie op onze website www.thuisapotheek.nl of bel met onze HR afdeling via 072-7620206.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct