Helpt u mee onze dienstverlening verder te verbeteren? Klik hier voor het Patiënttevredenheidsonderzoek.
Wij stellen uw mening zeer op prijs.

Saxenda®

 

Thuisapotheek is een samenwerking aangegaan met de artsen van Leefstijl Direct. Leefstijldirect.nu bestaat uit een team van enthousiaste specialisten met een passie voor een gezonde leefstijl en werkt samen om uw gezondheid te verbeteren. Een groot deel van de chronische aandoeningen is leefstijl-gerelateerd, zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, depressie en verschillende vormen van kanker. Daar kun je dus zelf iets aan doen, met behulp van een medisch onderbouwd leefstijl-interventie-plan al dan niet in combinatie met medicatie.

Via leefstijldirect.nu zijn huisartsen aangesloten waarmee u contact op kunt nemen voor een recept voor Saxenda.

Meld u aan via het onderstaande formulier.

Bestellen

Persoonlijke gegevens

Factuuradres

Recept uploaden

Dit formulier wordt in een beveiligde omgeving ingevuld en verstuurd. Dit is te zien aan het slotje en de "s" achter de http-code in de adresbalk. De apotheek verwerkt de gegevens die je via dit formulier verstuurt om de medicatie voor je klaar te maken en af te leveren. Met deze informatie wordt vertrouwelijk omgegaan en zal nooit aan derden worden verstrekt of worden gebruikt voor commerciele doeleinden.

Aan de hand van uw BSN-nummer en geboortedatum kan de apotheek via het LSP informatie over uw medicatiegebruik opvragen bij uw vaste apotheek, indien u hiervoor uw apotheek toestemming heeft verleend.

Top