Neem contact met ons op

Chat, bel of mail met ons

Als online apotheek geven wij je persoonlijk en deskundig advies over je medicatie op het moment dat het jou uitkomt. Heb je vragen? Onze assistenten staan iedere werkdag voor je klaar!

Contact met Thuisapotheek

Wij begrijpen dat het gebruik van medicijnen vragen met zich mee kan brengen. Dus heb je een vraag over je medicijnen, onze herhaalservice, de app of een levering? Wij staan iedere werkdag tussen 8:00 en 17:30 voor je klaar om deze vragen te beantwoorden. Bekijk hieronder de contactmogelijkheden met één van onze assistenten. Heb je liever direct iemand aan de lijn? Bel dan onze helpdesk via: 085-7325740
Live chat: In onze live chat helpen wij u graag verder! Met onze live chat functie kunt u gemakkelijk contact op nemen wanneer u vragen heeft, hulp nodig hebt met navigeren, en als u op zoek bent naar informatie. Aan de hand van een paar korte voorgestelde vragen in onze chat zorgen wij ervoor dat ons apothekersteam direct op de hoogte is van uw vraag.
Whatsapp: Stel uw vraag nu ook gemakkelijk via WhatsApp. Door op het icoontje te klikken opent er in een nieuw venster een chatgesprek waarin wij binnen een uur contact met u opnemen.
E-mail: Als u een vraag, opmerking of klacht heeft dan horen wij dat graag. Wij zullen ons best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u een vraag die niet is beantwoord via de vraag en antwoord pagina? Dan kunt u deze vraag altijd naar ons toe sturen via de mail. Dit kan naar klanten@thuisapotheek.nl of via het onderstaande contactformulier.
Medicatie bestellen: Ontvangt u al medicijnen via Thuisapotheek en wilt u deze opnieuw bestellen? Bestel dan eenvoudig en snel uw medicijnen online via ons bestelformulier. Geef aan welke medicijnen u wilt bestellen en wanneer u deze wilt ontvangen. Wij bezorgen uw medicijnen op de door u gekozen datum bij u thuis*.

Contactformulier

Apothekers

S.F. Duman-Öztürk, gevestigd apotheker
BIG-nummer: 59926466617

J. Luong
BIG-nummer: 09927390017

J.H. Smit
BIG-nummer: 09027860917
Uw arts kan de recepten elektronisch beveiligd versturen naar:
500034925@lms.lifeline.nl
apro0074@promedico-apro.nl
Recepten kunnen ook beveiligd per e-mail verstuurd worden naar:
thuisapotheek@zorgmail.nl
Overig
AGB code apotheek: 02010641

KvK-nummer: 59774282

BTW-nummer: NL853639243B01

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085-7325740

Faxnummer: 085-7325741

E-mailadres: klanten@thuisapotheek.nl

Vestigingsadres

Thuisapotheek

Phoenixstraat 21

1812 PP Alkmaar

Postadres

Thuisapotheek

Postbus 9242

1800 GE Alkmaar (postzegel nodig)

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheekheeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdag bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust en privacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kan gebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onze volledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons in de chat.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. Als u spoed medicatie nodig heeft. Besteld u deze voor 12:00 dan wordt deze dezelfde dag nog geleverd!

Hoe werkt het?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U schrijft u in via het inschrijfformulier op de site of via de app, en kiest een moment waarop u gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt uw nieuwe herhaalrecept voor u op bij uw arts. En de medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft u deze kosten dus niet voor te schieten en worden uw medicijnen gratis bij u thuisbezorgd.

We volgen uw medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze volledige service hier.