Over Thuisapotheek

De herhaalreceptenservice van Thuisapotheek zorgt
ervoor dat u nooit meer een herhaalrecept hoeft op te
vragen. Bovendien bent u er zeker van dat u altijd genoeg
medicijnen in huis hebt. En dat kost u niets extra!

Thuis uw medicatie

bestellen?

Thuisapotheek bezorgt uw medicijnen gratis door heel Nederland. Onze apothekers geven u telefonisch deskundig advies in de privacy en rust van uw eigen huis. Bij nieuwe medicijnen of herhaalmedicatie. Thuisapotheek is een gecertificeerde online apotheek. Wat u misschien niet wist, in Nederland heeft u vrije apotheekkeuze. Maak het u zelf gemakkelijk. Uw medicijnen bestellen via internet. Met persoonlijke aandacht, professionele medicatiebewaking en gratis thuis bezorgd.

Onze apothekers

“Elke patiënt is anders en als apotheker vind ik persoonlijke aandacht heel belangrijk. Nadat u bij ons gemakkelijk uw online inschrijving regelt, zorgt ons team altijd voor een intake gesprek waarbij er aandachtig wordt geluisterd naar uw wensen en behoeften.”

H. Smit, apotheker

BIG-nummer: 09027860917

“Naast het bieden van extra gemak door landelijke bezorging geven wij u als apothekers telefonisch deskundig advies in de privacy en rust van uw eigen huis.”

S.F. Duman-Öztürk, apotheker

BIG-nummer: 59926466617

“Als apotheker zorg ik ervoor dat u naast een goede service en veel aandacht voor uw privacy, altijd de juiste hoeveelheid en sterkte medicijnen bezorgd krijgt.”

J. Luong, apotheker

BIG-nummer: 09927390017

Nog meer inzicht in uw medicatie.

Download de Thuisapotheek app en bekijk uw actuele medicatieoverzicht. U krijgt een herinnering wanneer uw medicijnen bijna op zijn, en wij sturen u nieuwe op wanneer u deze nodig heeft. Hierdoor zit u dus nooit zonder!

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085-7325740

Faxnummer: 085-7325741

E-mailadres: klanten@thuisapotheek.nl

Vestigingsadres

Thuisapotheek

Phoenixstraat 21

1812 PP Alkmaar

Postadres

Thuisapotheek

Postbus 9242

1800 GE Alkmaar (postzegel nodig)

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheekheeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdag bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust en privacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kan gebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onze volledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons in de chat.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. Als u spoed medicatie nodig heeft. Willen wij u verzoeken om met uw recept langs uw lokale apotheek te gaan. Dit om de medicatie direct af te kunnen halen.

Hoe werkt het?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U schrijft u in via het inschrijfformulier op de site of via de app, en kiest een moment waarop u gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt uw nieuwe herhaalrecept voor u op bij uw arts. En de medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft u deze kosten dus niet voor te schieten en worden uw medicijnen gratis bij u thuisbezorgd.

We volgen uw medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze volledige service hier.