Meer grip op je medicijnen

Download de Thuisapotheek APP!

Thuisapotheek bezorgt je medicijnen snel en veilig thuis. Als online apotheek geven wij

je persoonlijk en deskundig advies over je medicatie op het moment dat het jou uitkomt.


Download de app in de App of Play store! Wij regelen de overstap voor je.

Waarom Thuisapotheek

Schrijf je in bij thuisapotheek en bestel of herhaal gemakkelijk je medicijnen online

Gemakkelijk herhalen

Met de Thuisapotheek app blijf je altijd op de hoogte van je bestellingen en zie je in één oog opslag alles wat je moet weten over je medicatie.

Bestel medicijnen gemakkelijk via de app van Thuisapotheek de apotheek in je broekzak

Medicatie-overzicht

Krijg direct inzicht in al je medicijnen. Met de app krijg je een helder overzicht van je actuele medicatiedossier.

Upload je recept en bestel je medicijnen direct online via de thuisapotheek app

Nieuwe medicijnen

Met de Thuisapotheek app bestel je makkelijk en snel nieuwe medicatie. Upload het recept via de app en bestel deze met één druk op de knop.

Gemakkelijk herhalen

Voor het hele gezin

Krijg met de Thuisapotheek app direct inzicht in de medicijnen voor het hele gezin. Blijf up-to-date met actuele medicatiedossiers en nog veel meer!

Krijg direct antwwoord van onze apothekers op je vragen over medicijnen

Snel advies

Heb je een vragen over medicijnen? Via de app chat je direct met één van onze collega’s die je voorzien van persoonlijk advies over je medicatie.

Medicatie bestellen voor je naaste is simpel met de thuisapotheek app

Mantelzorg functie

Met de Thuisapotheek zie je het medicatie-overzicht van je naaste en herhaal of bestel je gemakkelijk nieuwe medicijnen. Gratis bij hem of haar thuisbezorgd.

Telefoon

Meld je aan via de app!

Ervaar zelf hoe Thuisapotheek jouw leven met medicijnen makkelijker maakt door je in slechts vier stappen in te schrijven.

Icoon

Download de App

Download de Thuisapotheek app in de App Store of Google Playstore op je telefoon.

Icoon

Log in via DIGID

Aanmelden doe je gemakkelijk via DigiD. Dit is een veilige en betrouwbare manier van inloggen en zo weten wij zeker dat jij het echt bent.

Icoon

Plan een intakegesprek

Plan op het door jouw gekozen moment een intake met ons in. Onze apothekersassistent doet telefonisch een uitgebreide intake om je dossier compleet te kunnen maken.

Icoon

Bestel je medicijnen

Als je dossier is afgerond zie je in één oog opslag alle belangrijke informatie over je medicatie én bestel je voortaan je medicijnen binnen één minuut.

Scan de QR code en download gratis de Thuisapotheek app

Pak de smartphone waarop u de Thuisapotheek app wilt downloaden. Open de camera en scan de QR code. Klik op de link die naar voren komt zodat u doorverwezen wordt naar de App of Playstore. Download de app en schrijf u in met een paar simpele stappen. Maak een account aan en bestel uw medicijnen voortaan gemakkelijk online en wij zorgen ervoor dat u deze gratis thuisbezorgd krijgt. Meer weten over de Thuisapotheek app? Bekijk dan alle voordelen en opties hieronder.

Niet zo'n fan van apps?

We snappen dat je niet overal een app voor wilt. Je kunt je daarom ook gemakkelijk inschrijven via ons inschrijfformulier. Zo hoef je je maar één keer in te schrijven en wij vragen de recepten op bij je arts en profiteer jij van al onze voordelen!

Afbeelding

Niet zo'n fan van apps?

We snappen dat je niet overal een app voor wilt. Je kunt je daarom ook gemakkelijk inschrijven via ons inschrijfformulier. Zo hoef je je maar één keer in te schrijven en wij vragen de recepten op bij je arts.

Bij onze online apotheek is medicatie bestellen nog nooit zo eenvoudig geweest. Zonder gedoe, direct vanuit je eigen huis kun je recepten online opsturen en ervoor zorgen dat je medicijnen snel en veilig worden thuisbezorgd. Profiteer jij van al onze voordelen? Wij regelen de overstap voor je en bezorgen altijd tijdig én gratis jouw medicatie bij je thuis.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in via Thuisapotheek.nl

Afbeelding

Flexibel en precies zoals het jou uitkomt

Heb je nieuwe medicijnen nodig omdat je huidige voorraad onbruikbaar is geworden? Of wil je extra medicijnen meenemen voor je vakantie? Met de Thuisapotheek app regel je dit snel en eenvoudig! In het overzichtelijke medicijnenoverzicht zie je al jouw (herhaal)medicatie en kun je deze gemakkelijk opnieuw aanvragen. Geef simpelweg aan waarom je toe bent aan een
nieuwe levering en wij zorgen ervoor dat je medicatie snel en  wordt bezorgd, zonder extra kosten!

Wil je dus moeiteloos eerder jouw (herhaal)medicatie aanvragen en zelf je levermoment bepalen? Download dan nu gratis en vrijblijvend de Thuisapotheek app, beschikbaar voor iPhone en Android. Ervaar het gemak van gepersonaliseerd medicatiebeheer en betrouwbare, snelle gratis bezorging aan huis.

Download de app

Goede zorg verlenen we samen

Bij Thuisapotheek begrijpen we dat de rol van mantelzorger in Nederland uitdagend kan zijn. Daarom bieden wij ondersteuning aan mantelzorgers door het proces van medicatie aanvragen voor hun naasten te vereenvoudigen. Met de Thuisapotheek app krijg je toegang tot het account van je naaste, waardoor je namens hen medicijnen kunt bestellen en ontvangen. De app biedt een helder overzicht van zowel je eigen medicatie als die van je
naaste. Met slechts een paar klikken vraag je gemakkelijk medicatie opnieuw aan
en laat je deze bezorgen op elk gewenst adres.

Ervaar het gemak van efficiënt medicatiebeheer en de zekerheid van betrouwbare levering, direct aan huis. Bekijk alle voordelen of download gratis en vrijblijvend de Thuisapotheek app voor Android of iPhone.

Lees meer

Ervaringen van anderen

"De nieuwe app heeft het voor mij nog makkelijker gemaakt! Alles is netjes terug te vinden en geeft een duidelijke uitleg over het gebruik."

Freek, 59 jaar

"De app maakt het makkelijk om medicatie aan te vragen en ook om bij te bestellen. Ik ben zeer tevreden 👍 "

Julia, 49 jaar

"Prima service. Snelle levering aan huis. Goede recepten herhaalservice."

Leo, 71 jaar

"Fijn dat het zo snel bij mij thuis werd bezorgd. Vriendelijke medewerkster die mij goed advies gaf."
Petra, 36 jaar

"Ik had een vraag over mijn herhaalmedicatie, deze werd heel snel beantwoord en de bestelling was gelijk geplaatst. In deze coronatijd de deur niet uit hoeven is prettig."
Henk, 56 jaar

"Ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben van jullie service. Jullie nemen zelf actief contact op met mijn artsen en hebben medicatie op voorraad die mijn eigen apotheek niet meer heeft. Daarbij nemen jullie ook nog eens actief contact met mij op om de status door te geven. Chapeau voor jullie service!."

David,

Veelgestelde vragen

Kan ik de app ook downloaden op mijn smartphone of tablet?

Jazeker! De Thuisapotheek app is verkrijgbaar voor iedere smartphone of tablet. De app is gemakkelijk te downloaden in de App store (Apple) of Google Playstore (Android).

De app kan niet worden gedownload op mijn smartphone of tablet.

Dit vinden wij erg vervelend. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Controleer eerst of u genoeg ruimte heeft op uw telefoon hebt staan. Als het downloaden van de app hierna nog steeds niet lukt, neemt u dan contact op met uw App Store of de Google Play Store.

Ik heb een wijziging aangebracht in mijn medicatie afname, waar kan ik deze terugvinden?

Alle updates en/of wijzigingen zijn direct inzichtelijk in het startscherm van de app. Tevens krijgt u ook een melding via e-mail of sms. Wijzigingen in uw contactopties of afleveradres zijn makkelijk te wijzigen in uw eigen Thuisapotheek profiel. Heeft u meer vragen over wijzigingen in uw account? Raadpleeg dan onze complete vraag en antwoordt pagina of stel uw vraag in de chat.

Hoe weet ik wanneer ik welk medicijn moet gebruiken?

Alle medicijnen hebben hun eigen gebruiksschema. Deze zijn in te zien onder het kopje gebruik, wanneer u op het betreffende medicijn klikt.

Wanneer kan ik mijn volgende levering verwachten?

Alle medicatie die u bij ons afneemt volgen wij nauwgezet, en wij houden de agenda voor u bij. Zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen wij ervoor dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten bij u wordt thuisbezorgd.

Waar kan ik mijn bestelhistorie terugvinden?

Alle medicatie die u bij ons heeft afgenomen wordt inzichtelijk in uw historie geplaatst. Deze is per medicijn te vinden en in te zien onder het kopje bestelhistorie.

Hoe schrijf ik mij uit voor de service van Thuisapotheek?

Wanneer u besluit te stoppen met onze dienstverlening dient u eerst uw account te verwijderen. Doe dit voordat u de app van uw smartphone of tablet verwijderd, want alleen de app verwijderen maakt de uitschrijving niet compleet! Heeft u meer vragen over het opzeggen van uw account? Raadpleeg dan onze complete vraag en antwoordt pagina of stel uw vraag in de chat.