Nog meer inzicht
in uw medicatie

De Thuisapotheek app maakt het aanvragen van medicijnen makkelijk en overzichtelijk. Download de app en bekijk hoe deze applicatie u kan ondersteunen.De Thuisapotheek App

We begrijpen dat het ophalen én gebruiken van medicijnen al lastig genoeg kan zijn. Daarom wil Thuisapotheek het leven met medicijnen een stuk makkelijker maken. Wij helpen u graag met onze handige Thuisapotheek app. De Thuisapotheek app zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw herhaalmedicatie. In de app ziet u een overzicht van uw (herhaal)medicatie en voordat uw medicatie op is krijgt u van ons een herinnering. Wij sturen de nieuwe medicijnen direct op zodat u nooit zonder zit!

Altijd inzicht in

uw medicijnvoorraad

Altijd op de hoogte blijven van uw medicijngebruik?


Met de Thuisapotheek app heeft u direct uw actuele medicijnenoverzicht bij de hand.

Zo weet u precies welke medicijnen u gebruikt en voor hoelang u deze nog in huis hebt.

Via het overzichtelijke startscherm blijft u altijd op de hoogte van uw ontwikkelingen

en bestellingen én dankzij de pushnotificaties vergeet u uw medicijnen nooit meer!

Alle belangrijke

informatie op één plek

Thuisapotheek regelt alles rondom uw medicijnen.


Niet alleen via onze service, maar ook in onze handige app. In de app kunt u per

medicijn uw voorraad, gebruik en bestelhistorie zien. Zo weet u wanneer het

weer tijd is om aan te vullen en kunt u direct contact opnemen met ons

apothekersteam voor vragen of advies. Onverwachts toch extra medicatie nodig?

Met één druk op de knop kunt u deze opnieuw bestellen.

Upload gemakkelijk

een nieuw recept

Met de Thuisapotheek app is het aanvragen van nieuwe medicatie ook

met één druk op de knop geregeld. Maak een foto van uw nieuwe recept

en upload deze gemakkelijk via de app.


Onze apothekers beoordelen uw aanvraag en sturen uw nieuwe medicijnen

na goedkeuring gratis naar u op.

Scan de QR code en download gratis de Thuisapotheek app

Pak de smartphone waarop u de Thuisapotheek app wilt downloaden. Open de camera en scan de QR code. Klik op de link die naar voren komt zodat u doorverwezen wordt naar de App of Playstore. Download de app en schrijf u in met een paar simpele stappen. Maak een account aan en bestel uw medicijnen voortaan gemakkelijk online en wij zorgen ervoor dat u deze gratis thuisbezorgd krijgt. Meer weten over de Thuisapotheek app? Bekijk dan alle voordelen en opties hieronder.

Hoe werkt het?

1.
Download de Thuisapotheek app Dit kan gemakkelijk via de Apple of Google play store.
2.
Schrijf u in
Doorloop de simpele stappen en schrijf u binnen 5 minuten in.
3.
Plan een gesprek
U ontvangt een uitnodiging voor intake gesprek met één van onze apothekers. U kunt deze zelf inplannen wanneer het u uitkomt.
4.
Ontvang uw medicatie
Na het gesprek ontvangt u een actueel overzicht en sturen wij uw medicatie gratis naar u op.
Maakt u al gebruik van onze service? Dan hoeft u simpelweg alleen het registratieproces uit te voeren.

Flexibel en precies zoals het u uitkomt

Nieuwe medicijnen nodig omdat uw oude onbruikbaar zijn geworden? Of wilt u extra medicijnen ontvangen omdat u met vakantie gaat? Met de Thuisapotheek app is dit binnen een handomdraai geregeld! In het medicijnenoverzicht is al uw (herhaal)medicatie te zien en opnieuw aan te vragen. U geeft aan waarom u toe bent aan een nieuwe levering en wij zorgen ervoor dat deze medicatie op het door u gewenste moment wordt bezorgd, zonder extra kosten!

Dus gemakkelijk eerder uw (herhaal)medicatie aanvragen en uw eigen levertijd bepalen? Download dan gratis en vrijblijvend de Thuisapotheek app, voor Iphone of Android.

Download de app

Goede zorg verlenen we samen

Bij Thuisapotheek begrijpen we dat de taak als mantelzorger al zwaar genoeg kan zijn. Daarom ondersteunen wij mantelzorgers in Nederland door het aanvragen van medicatie voor hun naasten makkelijker te maken. Via de Thuisapotheek app heeft u toegang tot het account van uw naaste en mag u namens diegene ook medicijnen bestellen en in ontvangst nemen. Via de app heeft u altijd een goed overzicht van uw eigen medicijnen of die van uw naaste. Met een paar klikken kunt u gemakkelijk opnieuw medicatie aanvragen en laten bezorgen op uw eigen of een ander adres.

Wilt u alles geregeld hebben rondom uw medicijnen of die van een ander? Download dan gratis en vrijblijvend de Thuisapotheek app, voor Iphone of Android.

Download de app

Ervaringen van anderen

"De nieuwe app heeft het voor mij nog makkelijker gemaakt! Alles is netjes terug te vinden en geeft een duidelijke uitleg over het gebruik."

Freek, 59 jaar

"De app maakt het makkelijk om medicatie aan te vragen en ook om bij te bestellen. Ik ben zeer tevreden 👍 "

Julia, 49 jaar

"Prima service. Snelle levering aan huis. Goede recepten herhaalservice."

Leo, 71 jaar

"Fijn dat het zo snel bij mij thuis werd bezorgd. Vriendelijke medewerkster die mij goed advies gaf."
Petra, 36 jaar

"Ik had een vraag over mijn herhaalmedicatie, deze werd heel snel beantwoord en de bestelling was gelijk geplaatst. In deze coronatijd de deur niet uit hoeven is prettig."
Henk, 56 jaar

"Ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben van jullie service. Jullie nemen zelf actief contact op met mijn artsen en hebben medicatie op voorraad die mijn eigen apotheek niet meer heeft. Daarbij nemen jullie ook nog eens actief contact met mij op om de status door te geven. Chapeau voor jullie service!."

David,

Veelgestelde vragen

Kan ik de app ook downloaden op mijn smartphone of tablet?

Jazeker! De Thuisapotheek app is verkrijgbaar voor iedere smartphone of tablet. De app is gemakkelijk te downloaden in de App store (Apple) of Google Playstore (Android).

De app kan niet worden gedownload op mijn smartphone of tablet.

Dit vinden wij erg vervelend. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Controleer eerst of u genoeg ruimte heeft op uw telefoon hebt staan. Als het downloaden van de app hierna nog steeds niet lukt, neemt u dan contact op met uw App Store of de Google Play Store.

Ik heb een wijziging aangebracht in mijn medicatie afname, waar kan ik deze terugvinden?

Alle updates en/of wijzigingen zijn direct inzichtelijk in het startscherm van de app. Tevens krijgt u ook een melding via e-mail of sms. Wijzigingen in uw contactopties of afleveradres zijn makkelijk te wijzigen in uw eigen Thuisapotheek profiel. Heeft u meer vragen over wijzigingen in uw account? Raadpleeg dan onze complete vraag en antwoordt pagina of stel uw vraag in de chat.

Hoe weet ik wanneer ik welk medicijn moet gebruiken?

Alle medicijnen hebben hun eigen gebruiksschema. Deze zijn in te zien onder het kopje gebruik, wanneer u op het betreffende medicijn klikt.

Wanneer kan ik mijn volgende levering verwachten?

Alle medicatie die u bij ons afneemt volgen wij nauwgezet, en wij houden de agenda voor u bij. Zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen wij ervoor dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten bij u wordt thuisbezorgd.

Waar kan ik mijn bestelhistorie terugvinden?

Alle medicatie die u bij ons heeft afgenomen wordt inzichtelijk in uw historie geplaatst. Deze is per medicijn te vinden en in te zien onder het kopje bestelhistorie.

Hoe schrijf ik mij uit voor de service van Thuisapotheek?

Wanneer u besluit te stoppen met onze dienstverlening dient u eerst uw account te verwijderen. Doe dit voordat u de app van uw smartphone of tablet verwijderd, want alleen de app verwijderen maakt de uitschrijving niet compleet! Heeft u meer vragen over het opzeggen van uw account? Raadpleeg dan onze complete vraag en antwoordt pagina of stel uw vraag in de chat.