Maak medicijnen bestellen gemakkelijker

Schrijf je in bij Thuisapotheek.

Wij begrijpen dat het gebruik van medicijnen al lastig genoeg kan zijn. Daarom maken we bij Thuisapotheek het bestellen ervan een stuk makkelijker. Ontvangt je al medicijnen via Thuisapotheek en wil je deze opnieuw bestellen? Vul dan het onderstaande formulier in of download de Thuisapotheek app!

Gemakkelijk bestellen

In Nederland ben jij vrij in het kiezen van apotheek en mag je bij verschillende apotheken ingeschreven staan. Met onze overstap service regelen wij de overstap en vragen we de benodigde recepten voortaan op van jouw arts. Heb je al een recept? Upload deze via ons medicatie bestelformulier om online je medicijnen te bestellen.

Medicatie bestelformulier

*Let op. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor een periode van maximaal 3 maanden.

Vragen? Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden in bezorging en/of het door u bestelde medicijn nog leverbaar is? Neem dan contact op met één van onze apothekers via de Live Chat of Whatsapp. Zij helpen u graag verder om uw bestelling te voltooien!

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheekheeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdag bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust en privacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kan gebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onze volledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons in de chat.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 13:30 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. Als u spoed medicatie nodig heeft. Willen wij u verzoeken om met uw recept langs uw lokale apotheek te gaan. Dit om de medicatie direct af te kunnen halen.

Hoe werkt het?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U schrijft u in via het inschrijfformulier op de site of via de app, en kiest een moment waarop u gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt uw nieuwe herhaalrecept voor u op bij uw arts. En de medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft u deze kosten dus niet voor te schieten en worden uw medicijnen gratis bij u thuisbezorgd.

We volgen uw medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze volledige service hier.