Uw mening telt!

Bij Thuisapotheek zijn we altijd benieuwd naar hoe wij u verder kunnen helpen. We streven er iedere dag naar om het leven met (herhaal)medicatie makkelijker te maken voor onze patiënten. Laat daarom aan ons weten wat u nog van ons mist of wat wij nog beter kunnen doen!

Schrijf een review

We vinden het belangrijk dat we al onze gebruikers van de juiste service worden voorzien. Daarom zijn we altijd benieuwd naar wat onze gebruikers van ons vinden, maar ook van de Thuisapotheek app. Dus bent u ook zo tevreden met onze service? Wij waarderen het ontzettend wanneer u dit ook naar anderen uit, door bijvoorbeeld mond-tot-mond reclame of het schrijven van een goede review.

Ontvang onze exclusieve Thuisapotheek waterfles!

Uit blijk van waardering willen we ook graag iets terug doen voor uw inzet. Wanneer u een nieuwe patiënt aanbrengt bij Thuisapotheek, ontvangt zowel u als de nieuw aangebrachte patiënt, een mooie Thuisapotheek waterfles bij de eerste bestelling. Dus laat uw vrienden, familie of buren weten dat zij hun medicijnen kunnen bestellen via Thuisapotheek of de Thuisapotheek app en krijg bij hun eerste bestelling een exclusieve waterfles cadeau!

Wanneer u een vriend, vriendin of kennis bij ons aanschrijft kan hij of zij zich bij ons inschrijving via onze website. Belangrijk is wel dat degene uw naam en geboortedatum in het opmerkingenveld vermeld. Wanneer wij deze hebben ontvangen zullen wij er voor zorgen dat de waterfles uw kant op komt!

Download uw kennis, vriend of vriendin de Thuisapotheek app?
Laat dan even weten dat hij of zij dit tijdens het intakegesprek moet aangeven zodat wij uw cadeau in orde kunnen maken!

Uw mening telt!

Thuisapotheek is de apotheek die u echt wil helpen bij alles rondom uw medicijnen. Met persoonlijk contact, via telefoon, mail en app hopen wij u de service te bieden die u nodig heeft. Wij zijn er voor u bij vragen, tips en advies over uw medicatie, maar soms krijgen wij niet alles mee. Help ons daarom onze service te verbeteren door ons hieronder te laten weten hoe u onze service ervaart. Laat een recensie achter en maak kans op €25 euro shop tegoed in onze webshop.