Informatie over medicijnen

Wij vinden het belangrijk dat je voldoende informatie krijgt over klachten of medicatiegebruik. Op deze pagina vindt je een selectie van onze folders. Deze folders zijn bedoeld als aanvulling op de (mondelinge) informatie die je krijgt van onze gecertificeerde apothekers. Voor meer informatie kun je ook altijd bij ons terecht of kun je de kennisbank van apotheek.nl raadplegen voor alle informatie over medicatie, bijwerkingen en patiëntfolders.

Bewaren medicijnen

Opslaan als pdf

Bijwerkingen

Opslaan als pdf

Hoofdluis

Opslaan als pdf

Hoofdpijn

Opslaan als pdf

Hooikoorts en allergie

Opslaan als pdf

Klachten over apotheek

Opslaan als pdf

Koortslip

Opslaan als pdf

Maag klachten

Opslaan als pdf

Medicijnen voor op reis

Opslaan als pdf

Migraine en andere hoofdpijn

Opslaan als pdf

Moeite met slikken van medicijnen

Opslaan als pdf

Morning-afterpil

Opslaan als pdf

Persoonsgegevens- privacy en medicijnen

Opslaan als pdf

Slaapproblemen, angst en onrust

Opslaan als pdf

Spier- en gewrichtspijn

Opslaan als pdf

Vaginale schimmelinfectie

Opslaan als pdf

Verkeersdeelname

Opslaan als pdf

Verkoudheid, griep en hoest

Opslaan als pdf

Verstopping

Opslaan als pdf

Voetschimmel

Opslaan als pdf

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheekheeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdag bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust en privacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kan gebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onze volledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons in de chat.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. Als u spoed medicatie nodig heeft. Willen wij u verzoeken om met uw recept langs uw lokale apotheek te gaan. Dit om de medicatie direct af te kunnen halen.

Hoe werkt het?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U schrijft u in via het inschrijfformulier op de site of via de app, en kiest een moment waarop u gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt uw nieuwe herhaalrecept voor u op bij uw arts. En de medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft u deze kosten dus niet voor te schieten en worden uw medicijnen gratis bij u thuisbezorgd.

We volgen uw medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze volledige service hier.