Maak medicijnen bestellen gemakkelijker

Schrijf je in bij Thuisapotheek.

Ontdek het gemak van Thuisapotheek: Dé betrouwbare online apotheek voor mantelzorgers. Laat de Thuisapotheek app je ondersteunen in de zorg voor je naasten, terwijl wij de rest regelen. Wij vragen de recepten op en bezorgen alle medicijnen snel, veilig en gratis bij jou thuis.


Download de Thuisapotheek app nu en ontvang gratis het interactieve 'Dagboek van een Mantelzorger' cadeau.
Download de App

Thuisapotheek: Jouw steun in mantelzorg

Met de Thuisapotheek app kunnen mantelzorgers zich concentreren op wat echt belangrijk is: de zorg voor hun dierbaren. In de app is alle medicatie van de patiënt inzichtelijk, kan gemakkelijk contact gezocht worden met onze apotheek, en kun je makkelijk nieuwe medicatie bestellen en nieuwe recepten uploaden.
Gratis bezorging van medicijnen door apotheek

Medicatieoverzicht

Met de Thuisapotheek App heb je altijd een helder en actueel overzicht van de medicatie van jouw naaste. Je vergeet nooit meer om medicatie te bestellen dankzij de handige herinneringen. Alle medicijnen worden snel en gratis thuisbezorgd.

Herhaalservice van bezorgen van medicijnen

Direct bestellen

Als mantelzorger kun je met slechts enkele klikken medicijnen bestellen via de Thuisapotheek app. Verder kan een nieuw recept geüpload worden in de app door middel van een foto, waardoor ook nieuwe medicatie snel en gemakkelijk besteld kan worden.

Persoonlijk advies van onze apothekers

Persoonlijk advies

Als mantelzorger heb je soms direct antwoord nodig op jouw vragen over medicijngebruik. Met de Thuisapotheek App kom je snel en gemakkelijk in contact met onze professionele apothekers. Zij informeren en adviseren je in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Goede zorg verlenen we samen

Bij Thuisapotheek begrijpen we dat de taak als mantelzorger al zwaar genoeg kan zijn. Daarom ondersteunen wij mantelzorgers in Nederland door het aanvragen van medicatie voor hun naasten makkelijker te maken. Via de Thuisapotheek app heb je direct toegang tot het account van naasten of familieleden en mag je namens diegene medicijnen bestellen én in ontvangst nemen. Via de app heb je altijd een duidelijk overzicht van je eigen medicijnen of die van een ander. Met een paar klikken kun je gemakkelijk opnieuw medicatie aanvragen en/of laten bezorgen op je eigen of een ander adres.

Dus wil je alles geregeld hebben rondom je eigen medicijnen of die van een ander? Download dan gratis en vrijblijvend de Thuisapotheek app, voor Iphone of Android.

Telefoon

Meld je aan via de app!

Ontdek hoe Thuisapotheek jouw leven gemakkelijker maakt

Icoon

Download de App

Download de Thuisapotheek app in de App Store of Google Playstore op je telefoon.

Icoon

Log in via DIGID

Aanmelden doe je gemakkelijk via DigiD. Dit is een veilige en betrouwbare manier van inloggen en zo weten wij zeker dat jij het echt bent.

Icoon

Plan een intakegesprek

Plan op het door jouw gekozen moment een intake met ons in. Onze apothekersassistent doet telefonisch een uitgebreide intake om je dossier compleet te kunnen maken.

Icoon

Bestel je medicijnen

Als je dossier is afgerond zie je in één oog opslag alle belangrijke informatie over je medicatie én bestel je voortaan je medicijnen binnen één minuut.

Niet zo'n fan van apps?

We snappen dat je niet overal een app voor wilt. Je kunt daarom jezelf of een ander ook gemakkelijk inschrijven via ons inschrijfformulier. Zo hoef je je maar één keer in te schrijven en wij vragen de recepten op bij de arts.

Bij onze online apotheek is medicatie bestellen nog nooit zo eenvoudig geweest. Zonder gedoe, direct vanuit je eigen huis kun je recepten online opsturen en ervoor zorgen dat je medicijnen snel en veilig worden bezorgd op de locatie jij wilt. Profiteer vandaag nog van de voordelen! Wij regelen de overstap voor je en bezorgen altijd tijdig én gratis jouw medicatie bij je thuis.

Wacht niet langer en schrijf jezelf of een ander vandaag nog in via Thuisapotheek.nl

Afbeelding

Niet zo'n fan van apps?

We snappen dat je niet overal een app voor wilt. Je kunt daarom jezelf of een ander ook gemakkelijk inschrijven via ons inschrijfformulier. Zo hoef je je maar één keer in te schrijven en wij vragen de recepten op bij de arts en profiteer jij van al onze voordelen!

Afbeelding

Dagboek van een Mantelzorger

Download nu de app en ontvang gratis Dagboek Van Een Mantelzorger Cadeau!

Meerdere van onze collega’s zijn ook mantelzorger. Daarom weten we hoe ingewikkeld deze taak soms kan zijn. Eén van onze collega’s heeft daarom een geweldig hulpmiddel ontwikkeld: “Dagboek van een mantelzorger”. Dit dagboek kan jou helpen als (beginnend) mantelzorger. Je krijgt te maken met verschillende instanties, administratie, instellingen, behandelingen en agenda’s. In deze jungle van verantwoordelijkheden helpt het dagboek je om overzicht te houden. Het is geen zakelijke ordner, maar een mooi boek in een handzaam A5-formaat, zodat je altijd overzicht hebt, waar je ook bent. Meer weten over het dagboek? Bekijk Dagboek van de Mantelzorger voor meer informatie.

Wanneer je als mantelzorger je eerste medicatiebestelling bij ons plaatst voor je naaste, ontvang je van ons een exemplaar van dit mooie boek. Vermeld zelf even bij je uitgiftegesprek, dat je interesse hebt in dit boek.

Wat anderen vinden

Nog niet overtuigd? Bekijk hier wat andere gebruikers vinden van onze service.

Als mantelzorger voor mijn moeder kwam ik vaak in de knoop met het bijhouden van haar medicatie. Dit was een stuk makkelijker toen ik de Thuisapotheek App ging gebruiken. Ook top dat alles tijdig thuisbezorgd wordt!

Eindelijk is het online bestellen van medicijnen eenvoudig. Ik bespaar nu meer tijd omdat ik niet meer de deur uit hoef voor elke kleine vraag of bestelling.

Erg vriendelijk personeel en duidelijk advies gekregen van de apotheker. Alles netjes verwerkt in het overzicht en makkelijk te gebruiken. Een aanrader!

Veelgestelde vragen

Kan ik de app ook downloaden op mijn smartphone?

Jazeker! De Thuisapotheek app is verkrijgbaar voor iedere smartphone. De app is gemakkelijk te downloaden in de App store (Apple) of Google Playstore (Android).

Moet ik de app downloaden?

Nee! Je hoeft niet perse de app te downloaden om medicijnen te bestellen voor je naaste. Wanneer je voor de eerste keer medicijnen bestelt bij Thuisapotheek, vragen we enkele basis gegevens op te sturen: De naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum van je zelf of een ander.

Hoe werkt de herhaalserivce?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! Je schrijft jezelf of een ander gemakkelijk in via de Thuisapotheek app of via het inschrijfformulier op de site, en kiest een moment waarop je gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt je nieuwe herhaalrecept voor je op bij jouw arts. En de medicijnen die door jouw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij je zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft je deze kosten dus niet voor te schieten en worden jouw medicijnen gratis bij je thuisbezorgd.

We volgen je medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor je bij: zodra je medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze volledige service hier.

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheek heeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdag bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust en privacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kan gebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onze volledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons via de Live Chat.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen je medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer je voor 13:30 besteld, heb je de medicatie de volgende dag in huis. Je kunt zelf ook een bezorgafspraak inplannen via ons medicatie bestelformulier.

Kan ik medicatie retour sturen?

Thuisapotheek heeft een inleverpunt voor niet-gebruikte medicatie en communiceert via het door jou gekozen kanaal (Telefonisch, Mail, Live chat of Whatsapp) dat medicijnafval (Niet-gebruikte medicatie) kan worden ingeleverd.