Extra informatie

Vraag het onze apotheker: Fadime Öztürk

In dit artikel willen wij u graag kennis laten maken met onze beherend apotheker: Fadime Öztürk. Zij doet iedere werkdag haar best om het leven met medicijnen van onze patiënten een stukje eenvoudiger te maken. Fadime praat u graag bij over haar werkzaamheden, het bestellen van medicijnen en hoe Thuisapotheek ook uw leven met medicijnen een stuk makkelijker kan maken!

Wie ben je en wat heeft ervoor gezorgd dat je voor een online apotheek ging werken in plaats van de traditionele apotheek?

Ik ben Fadime Öztürk en werk al 4 jaar als apotheker. Na 2 jaar in een traditionele apotheek te hebben gewerkt, was ik op zoek naar verandering. We hebben van de coronapandemie geleerd dat er veel mogelijkheden zijn op digitaal gebied en dat mensen tegenwoordig weinig tijd hebben om in een apotheek te wachten en medicatie het liefst bezorgd wil hebben. Om die redenen heb ik besloten om de weg van de online apotheek in te slaan en te onderzoeken wat daar mogelijk is en dat zijn er namelijk best veel. Al snel kwam ik erachter dat je uit je comfortzone moet stappen om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de zorg.

Hoe ziet jouw werkdag eruit bij thuisapotheek?

Ik begin de dag met het doornemen van mijn agenda en het beantwoorden van mijn e-mails. Vervolgens hebben we een dag start met het team om dezelfde focus voor die dag te bepalen. Als patiënten inhoudelijke vragen hebben, benader ik ze persoonlijk en geef ik deskundig advies. Op onze website bieden we namelijk de mogelijkheid om te chatten met een apotheker, en daar hecht ik veel waarde aan door ze zo goed mogelijk te helpen. Dagelijks moeten de voorschriften gecontroleerd worden en dient er een grondige medicatiecheck plaats te vinden. Daarna is het een uitdaging om samen met het team aan het eind van de dag een voldaan gevoel te hebben en al het werk afgerond te hebben. We werken er allemaal hard aan. Tot slot maak ik tijd vrij om te werken aan onze innovatieve projecten, met als doel de beste zorgverlener van Nederland te worden. Thuisapotheek staat namelijk nooit stil.

Wat vind je het leukst aan je baan als apotheker bij Thuisapotheek?

Het leukste vind ik dat er kansen zijn om zelf projecten te initiëren. Omdat ik veel klanten spreek, weet ik wat zij belangrijk vinden, en probeer ik projecten op te starten om hen optimaal van dienst te kunnen zijn.

Het gemakt van medicijnen bestellen bij een Online Apotheek

We weten allemaal hoe tijdrovend het kan zijn om medicijnen op te halen. Hoe maakt Thuisapotheek het bestellen van medicijnen gemakkelijker?

Wilt u medicijnen bestellen? Wij regelen het voor u. U kunt aangeven welke medicijnen u nodig heeft, en wij zorgen ervoor dat ze gratis en snel bij u worden bezorgd. Als u geen recept heeft, kunnen wij dit voor u aanvragen. Het is eenvoudig om medicatie aan te vragen via onze app. U kunt ook uw recept uploaden, indien u er een heeft.

Kun je ons vertellen hoe het proces werkt en hoe het mensen in staat stelt om hun medicijnen eenvoudig online te bestellen?

Het proces is heel eenvoudig. U kunt de app downloaden, aangeven welke medicijnen u nodig heeft, en wij zorgen ervoor dat uw medicijnen gratis worden verzonden via onze bezorgservice!.

Verantwoord leveren: Recepten en Medicatiebewaking

Bij het bestellen van medicijnen online is het belangrijk om rekening te houden met recepten en medicatiebewaking. Hoe gaat Thuisapotheek hiermee om?

Daar zijn we tenslotte een apotheek voor! Dagelijks controleren we de recepten zorgvuldig, waarbij we ook kijken naar mogelijke interacties tussen medicijnen en specifieke aandoeningen. Als er sprake is van een mogelijke interactie, zullen wij direct contact met u en/of uw zorgverlener opnemen om deskundig advies te geven. Op die manier kunt u altijd vertrouwen op onze ondersteuning. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om een medicatiecheck door ons te laten uitvoeren. Tijdens deze check richten we ons vooral op uw behoeften en wensen, zodat we kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Welke stappen worden er genomen om ervoor te zorgen dat de juiste medicijnen worden verstrekt op basis van de voorgeschreven recepten?

Wij hebben een controlesysteem, waarbij het recept door 2 assistentes en 1 apotheker wordt gecontroleerd. Daarnaast hebben we een systeem die ook meldingen genereert bij bepaalde geneesmiddelen.

Klantenservice: Persoonlijke Zorg en Ondersteuning

Het is geruststellend om persoonlijke zorg en ondersteuning te ontvangen bij medicatiegebruik. Hoe zorgt Thuisapotheek ervoor dat hun klanten de nodige ondersteuning krijgen?

Persoonlijke zorg en ondersteuning is ook iets waar wij enorm veel aandacht aan besteden. Bij de eerste verstrekking van medicatie nemen we altijd contact op met onze klanten om uitgebreide uitleg te geven. Bovendien sturen we via e-mail filmpjes, zodat klanten de informatie op hun gemak kunnen bekijken. Tot slot sturen we ook een begeleidingsbrief of -mail, zodat klanten de informatie kunnen nalezen wanneer ze dat willen. Daarnaast kunnen ze bij onduidelijkheden ook altijd contact met ons opnemen

Zijn er extra diensten beschikbaar om vragen te beantwoorden en bijwerkingen te behandelen?

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten direct te woord worden gestaan en daarom hebben we verschillende kanalen beschikbaar om vragen te stellen. Denk aan WhatsApp, e-mail, de Live Chat op onze website, het contactformulier en natuurlijk telefonisch contact. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn en uw (zorg)vragen direct en deskundig te beantwoorden.

De Toekomst van Apotheken

Laten we eens naar de toekomst kijken. Wat zijn de ontwikkelingen die je ziet voor apotheken in het algemeen, en specifiek voor online apotheken zoals Thuisapotheek?

Ik geloof in een toekomst waarin we nauw gaan samenwerken met de traditionele apotheken. Wij geloven namelijk dat een samenwerking de behoefte van de klanten kunnen voldaan. Een wereld zonder zowel traditionele als online apotheken is namelijk niet meer voor te stellen. Stel je eens voor hoe geweldig het is om medicijnen te kunnen bestellen en ze direct gratis te laten bezorgen!

Hoe wordt er naar de behoeften en feedback van gebruikers geluisterd om de diensten van Thuisapotheek te verbeteren?

We houden regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken om inzicht te krijgen in de ervaringen van onze klanten. Daarnaast sturen we ook verzoeken om ons te beoordelen op platforms zoals ZorgkaartNederland en Google. We zullen het zeer op prijs stellen als u ons wilt helpen in het verbeteren van onze diensten.

Tot slot: Waarom zou je mensen aanraden om zich in te schrijven bij Thuisapotheek?

Bij Thuisapotheek kunt u makkelijk en eenvoudig uw medicijnen bestellen en u krijgt het gratis bezorgd. Daarnaast kunt u altijd bij een van onze apothekers terecht voor deskundig advies en een persoonlijke benadering.

Afsluiting:

Bedankt voor het lezen van de interview met Fadime Öztürk over de voordelen en het gemak van online bestellen bij Thuisapotheek. We hopen dat u nu een beter inzicht hebt in hoe onze innovatieve apotheek uw medicatie-handelingen kan vereenvoudigen. Of het nu gaat om het bestellen van medicijnen, het aanvragen van recepten of het ontvangen van persoonlijke zorg, Thuisapotheek staat iedere werkdag voor u klaar.

Voor meer informatie over de herhaalservice van Thuisapotheek en om te profiteren van het gemak van online bestellen, kun u terecht op: . Vergeet niet om regelmatig onze blog te bezoeken of u in te schrijven voor onze nieuwsbrief voor updates over de toekomst van apotheken en andere interessante onderwerpen, kortingen en veel meer!