Onze stoppen met roken service

Thuisapotheek is er voor u en uw patiënten. Wij leveren voor alle zorgverzekeraars
wat betekent dat uw patiënt nicotinevervangende middelen of stoppen met roken medicatie volledig vergoed krijgt.

De makkelijkste keus

voor stoppen met roken

Nicotinevervangende middelen of stoppen met roken medicatie volledig vergoed voor uw patiënten? Thuisapotheek is met ingang per 1 januari 2023 voor alle zorgverzekeraars gecontracteerd in het aanbod van nicotinevervangende middelen en/of Stoppen Met Roken medicatie. U kunt het recept van uw patiënt direct vanuit uw huisartsinformatiesysteem of via e-mail naar ons toe sturen. Of u gebruik het LAN-formulier. Ook kunnen patienten zelf het recept uploaden via onze stoppen met roken pagina voor patienten.


Zodra wij het recept hebben ontvangen volgt er een telefonisch intake gesprek met één van onze assistenten, waarbij ook de leveringsdatum ingepland zal worden. Hierna zullen wij zorg dragen voor de medicatiebegeleiding- en bewaking om zo de stoppoging veilig, doeltreffend en succesvol te kunnen maken.

Wijzigingen per 1 januari 2023

Met ingang van 1 januari 2023 hebben er wijzigingen plaatsgevonden in het gecontracteerde aanbod voor Stoppen Met Roken medicatie en/of nicotinevervangende middelen. Thuisapotheek is door alle zorgverzekeraars gecontracteerd, en is daarom in de mogelijkheid om al uw patienten te voorzien van de gewenste nicotinevervangende middelen of eventuele medicatie. Geheel kosteloos! Komt het voor uw patienten niet goed uit om langs te apotheek te gaan? Of hebben zij helemaal geen zin om te wachten in een apotheek? Stuur dan eenvoudig hun recept door naar Thuisapotheek. Zo houden uw patiënten tijd over voor de leukere dingen in het leven want wanneer wij de aanvraag voor 17:00 compleet hebben, wordt de bestelling de volgende werkdag nog verstuurd. Zo kan uw patiënt binnen drie dagen beginnen met hun stoppoging!

Goed om te weten

Als zorgprofessional hoeft u uw patiënt maar eenmalig door te verwijzen. Wij regelen achter de schermen de vergoeding en herhaal bestellingen zodat zowel u als uw patiënt er geen omkijken meer naar heeft. Ook staat er tijdens de stoppoging een deskundig apotheekteam voor de patiënt klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden zodat we samen de motivatie om te stoppen met roken hoog houden. De receptkoppeling is identiek voor alle HIS-systemen en volledig kosteloos. Tijdens het aanmaken van het recept hoeft u alleen de juiste apotheek te selecteren. Bekijk hieronder de gegevens van Thuisapotheek of download ons LAN-formulier.

Onze voorschrijfgegevens:

Naam apotheek: De Thuisapotheek B.V.

Adres: Phoenixstraat 21, 1812 PP Alkmaar

AGB-code: 02010641

E-mail (beveiligd): klanten@thuisapotheek.nl

Edi-mailadres lifeline: 500034925@lms.lifeline.nl

Edi-mailadres apro: apro0074@promedico-apro.nl.

LSP Application-id: 10011244

URA nummer*: 59141

Hoe anderen dit ervaren

Goede service! Binnen 3 dagen de juiste medicatie ontvangen en ben nu al meer dan een jaar gestopt, bedankt! 👌
Hendrik

Voordelig en discreet. Ik heb meegedaan met stoptober en ben nog steeds van het roken af, echt top!
Mara

Geen gedoe met facturen opsturen naar mijn zorgverzekering. Ik kreeg alles tijdig geleverd en heb er zelf niet veel meer aan hoeven doen. Dat werkt motiverend, super bedankt 😊
Nienke

Na 20 jaar toch maar eens een poging gedaan. Inmiddels geen behoefte meer aan een sigaret door de juiste medicijnen van Thuisapotheek.
Teun

Veelgestelde vragen

Is online medicatie aanvragen veilig?

Thuisapotheek heeft een team van specialisten voor u klaar staan die iedere werkdag bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u in de rust en privacy van uw eigen huis vragen stellen over wat er voor u toe doet. Onze apothekers en assistenten bewaken of u de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico's kan gebruiken. Zodat u de geleverde medicatie veilig kan gebruiken. Bent u nog niet geheel overtuigd? Bekijk nog meer antwoorden op onze volledige vraag en antwoord pagina of vraag het ons in de chat.

Wat zijn de bezorgtijden?

Wij versturen uw medicatie met PostNL of onze eigen vervoerders. Meestal kan het pakje door de brievenbus. Als dat niet past, sturen we een pakketje met track-en-trace-code. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de medicatie de volgende dag in huis. Als u spoed medicatie nodig heeft. Willen wij u verzoeken om met uw recept langs uw lokale apotheek te gaan. Dit om de medicatie direct af te kunnen halen.

Hoe werkt het?

Bij Thuisapotheek is herhaalmedicatie ontvangen nog nooit zo gemakkelijk geweest! U schrijft u gemakkelijk in via de Thuisapotheek app of via het inschrijfformulier op de site, en kiest een moment waarop u gebeld wilt worden door één van onze apothekers voor een telefonische intake. Thuisapotheek vraagt uw nieuwe herhaalrecept voor u op bij uw arts. En de medicijnen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, brengen wij direct in rekening bij uw zorgverzekeraar. Hierdoor hoeft u deze kosten dus niet voor te schieten en worden uw medicijnen gratis bij u thuisbezorgd.

We volgen uw medicijngebruik nauwgezet en houden de agenda voor u bij: zodra uw medicijnen weer moeten worden aangevuld, vragen wij het herhaalrecept aan en zorgen dat de nieuwe medicijnen tijdig en zonder kosten worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze volledige service hier.