Nieuws

Waarom 1 januari hét moment is om te stoppen met roken!

Waarom 1 januari hét moment is om te stoppen met roken!

Ben jij één van de vele rokers die diep van binnen verlangt naar een rookvrij leven? Je bent niet alleen. Ongeveer 80% van de rokers heeft de wens om te stoppen met roken, maar vaak houden excuses als "Ik rook maar af en toe" of "Sommige rokers worden heel oud" hen tegen. Bij Thuisapotheek begrijpen we deze uitdagingen en staan we klaar om je te helpen deze belangrijke stap te zetten. Wil je je gezonder voelen en meer geld overhouden voor de dingen die je echt leuk vindt? Kies dan voor een rookvrij leven met de ondersteuning van Thuisapotheek en begin jouw reis naar stoppen met roken.

We weten allemaal dat roken schadelijk is voor onze gezondheid. Veel rokers willen stoppen, maar vinden het moeilijk om het juiste moment te kiezen of worstelen met ontwenningsverschijnselen. Een nieuw jaar is de perfecte gelegenheid om met een frisse start te stoppen met roken. Stel je voor: je begint het jaar gezond en laat de oude gewoonte in het 'oude' jaar achter je. Binnen een jaar kan er al veel veranderen: je bloedcirculatie verbetert, je rokershoest verdwijnt en het risico op hart- en vaatziekten halveert. Maar we weten ook dat stoppen met roken een uitdaging is. Daarom biedt Thuisapotheek je de nodige ondersteuning. Je hoeft het niet alleen te doen. Overleg met je huisarts of één van onze specialisten over de beste stopmethode voor jou. Met onze begeleiding, medicatie tegen ontwenningsverschijnselen of nicotinevervangers, ondersteunen we je bij het gezondste voornemen van het jaar. Doe je mee?

Het goede voornemen om te stoppen met roken is vaak kosteloos. Met het oog op een rookvrije generatie vergoeden bijna alle verzekeraars hulp bij het stoppen met roken, waaronder persoonlijke coaching, groepstrainingen, voorgeschreven medicatie of nicotinevervangers. En sinds 1 januari 2020 betaal je geen eigen risico meer. Je huisarts kan je adviseren over stopmethoden en de juiste hulpmiddelen voorschrijven, die je gemakkelijk kunt bestellen via Thuisapotheek.nl. Ook kunnen wij de juiste coaching voor je regelen! Dus wacht niet langer, begin het jaar goed en start met stoppen!

Schrijf je binnen 5 minuten in voor ons Stoppen Met Roken programma en zet de eerste stap naar een gezondere levensstijl. Begin het nieuwe jaar goed: 

Schrijf je in voor on Stoppen Met Roken programma.